bodrow Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Witam serdecznie, zainstalowałem dziś nowe mody od Aslaina, niektóre informacje wyświetlają mi się po dwa razy i nakrywają się na siebie. Tworzy się śmietnik z informacjami. Proszę Was o pomoc jak naprawić ten stan rzeczy? Quote
HEGMAN Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 (edited) Wyczyść oba katalogi res_mods i mods ,dopiero później zainstaluj nowe z paczki. W opcjach gry włącz/wyłącz ustawienia odnośnie wyświetlania informacji przy panelu modułów ( z lewej strony na dole) Edited July 7, 2017 by HEGMAN Quote
Administrator Aslain Posted July 7, 2017 Administrator Posted July 7, 2017 Dokladnie przegladnij co instalujesz, wybrales mody ktore wyswietlaja sie w tych samych miejsach, i maja podobne funkcje. Quote
bodrow Posted July 7, 2017 Author Posted July 7, 2017 przeglądałem Aslain byłem pewny, że nie będzie przeszkadzać no i się pomyliłem Quote
Administrator Aslain Posted July 7, 2017 Administrator Posted July 7, 2017 Battle Observer np. zawiera osobne logi. WG ma swoje logi w kliencie. XVM tez ma swoje, i dodatkowo Damage log gambiter- mozna nimi zawalic sobie ekran. 1 Quote
Recommended Posts