Destroyer Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Nie da się pobrać modpacka na wersję 9.19.1. Kiedy przejdę do strony z linku pokazuje się błąd ładowania strony.
Administrator Aslain Posted July 12, 2017 Administrator Posted July 12, 2017 Bardzo duzo ludzi dzisiaj pobiera, ale powinno sie ustabilizowac z godziny na godzine. Tak jest zawsze pierwszego dnia.
rebep2 Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Witam! Mam małą sugestię, odnośnie umieszczania pliku .torrent na tym samym serwerze co paczki .exe. Właśnie powinno się rozdzielać, czyli nie umieszczać ich na tym samym, żeby nie było takich sytuacji jaką miałem dzisiaj tzn. po kliknięciu w link do .torrenta najpierw kilkunastokrotnie miałem błąd wczytywania strony, a kiedy już udało się dostać do kolejki, to czekałem 20-25 min na pobranie do klienta pliku .torrent. Po czym samą paczkę pobrało mi w czasie 30 sek. :). Jeżeli to nie problem to może dało by się wrzucać .torrenty na inne IP (serwis), a .exe niech się korkują na innym :P. pozdrawiam
Smoq Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Link to modpacka Aslaina re-uploadowany przez mnie na MediaFire. powinno pobierać szybko i bez problemów. http://www.mediafire.com/file/l68ivlv9e97eike/Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.9.19.1_00.exe powodzenia.
Recommended Posts