Kapsello Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Siemka Mam problem z Battle Observer. Dodatkowe informacje pod klawiszem Alt nie wyświetlają się. W załączniku przesyłam logi. Pozdro. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted July 13, 2017 Administrator Posted July 13, 2017 Ktore konkretnie informacje, ten panel na srodku co sie pojawial pod paskiem hp druzyn? Quote
Kapsello Posted July 13, 2017 Author Posted July 13, 2017 (edited) Tak, dokładnie ten. Tam gdzie były informacje kto ile hp jeszcze ma, ile dmg zrobił. Dodaję screena dla jasności sytuacji Po zainstalowaniu modów przy pierwszym uruchomieniu wyskakuje mi jeszcze coś takiego. Może to ma jakiś związek. Przy kolejnych uruchomieniach gry już to nie wyskakuje, chyba że zainstaluję na nowo paczkę modów. Edited July 13, 2017 by Kapsello Quote
Administrator Aslain Posted July 13, 2017 Administrator Posted July 13, 2017 Z tego co widze to autor moda usunal to ze swojego moda. Quote
Kapsello Posted July 13, 2017 Author Posted July 13, 2017 Hmmm, szkoda. Tylko czemu ta opcja jest nadal do wyboru w paczce? I czy jest jakiś inny mod pokazujący takie informacje? Quote
Administrator Aslain Posted July 13, 2017 Administrator Posted July 13, 2017 Dzisiaj ją usunę. Na te chwile chyba tylko panele XVM pokazuja stan hp czolgow poszczegolnych graczy. Quote
Kapsello Posted July 13, 2017 Author Posted July 13, 2017 Tylko, że one nie pokazują hp wrogich pojazdów chyba, prawda? A na tym mi najbardziej zależy. Quote
Recommended Posts