Vihrru Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Hej, Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Od wersji 9.18 nie mogę zainstalować moda, ponieważ dostaję komunikat: "Wykryto nieodpowiednią wersję klienta gry. Instalator jest przystosowany tylko do 9.19.1". Załączam python.log, nie mogę załączyć Aslain logs, ponieważ mod nie chce się zainstalować. https://drive.google.com/open?id=0B3CUEFlCLSpoMGV0S012S2lfRTg W celu rozwiązania problemu na nowo zainstalowałem WoTa, wyczyściłem cache, ale nie pomogło. Quote
Vihrru Posted July 15, 2017 Author Posted July 15, 2017 Czy brak odpowiedzi wynika z tego, że czegoś jeszcze nie podałem, czy problem jest złożony/nieznany? Wiem, że powinienem dodać " Aslains_WoT_Logs_Archiver.exe << (znajduje się we folderze z grą)", ale skoro mod nie chce się zainstalować to nie mam również i tego pliku. Quote
Administrator Aslain Posted July 15, 2017 Administrator Posted July 15, 2017 Powinienes uruchomic Aslains_WoT_Logs_Archiver.exe, jest on instalowany automatycznie w miejscu do ktorego instalujesz. Program ten utworzy logi ktore masz nastepnie zalaczyc. Generalnie komunikat ktory widzisz oznacza ze tam gdzie instalujesz nie wykryto folderu z najnowsza wersja gry. Upewnij sie ze instalujesz do wlasciwego miejsca. Jak odpalasz gre? Uzywasz wot launchera czy jakiegos innego tworu wg? Generalnie komunikat o zlej wersji gry to tylko informacja, nie wplywa na nic wiecej, jesli wiec modow nie masz to znaczy ze instalujesz do zlego katalogu. Quote
Recommended Posts