TakO_O Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 (edited) Witam, ten temat byl juz naruszany ale blad byl z modpackiem a ja mam problem z XVM... Nadal nie moge pobrac xvm poniewaz wystepuje jakis glupi blad... Jeśli to przez to ze ''dzisiaj'' duzo osób pobiera ten plik no to dobra spróbuje poczekac ale ... wait ale ja próbowalem pobrac to dzisiaj o 1:00 i teraz znowu próbuje o 11 ale nic I tez bardzo zalezy mi na tym bo uwazam ze xvm od aslaina przewyzsza inne xvm Edited July 22, 2017 by TakO_O Quote
TakO_O Posted July 22, 2017 Author Posted July 22, 2017 A i zapomnialem.. Czy jest moze instalator exe w którym mozna sobie poustawiac co chce czego nie chce czy moze w tym 7-zipie jest Quote
Administrator Aslain Posted July 22, 2017 Administrator Posted July 22, 2017 1 hour ago, TakO_O said: A i zapomnialem.. Czy jest moze instalator exe w którym mozna sobie poustawiac co chce czego nie chce czy moze w tym 7-zipie jest Jest, na tej samej stronie z samym XVM powyzej jest instalator z wyborami. Quote
Recommended Posts