3vil_PL Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 jak zwykle nieidzie sciagnac paczki wiecznie reklamy zasrane ile mozna klikac by sciagac szok 1 Quote
Smoq Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) Trzeba kolego klikac tylko raz w prawym górnym rogu "skip this add" a nie w te cuda na środeczku. jak coś mam Aslaina juz pobranego. to link do packa z mojego re-uploadu. Możesz spróbować pobrać tutaj. https://www.mediafire.com/file/kpmm4op6c36iq93/Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.9.20.0_00.exe p.s. troche spokoju na przyszłość Aslain robi to co robi "za darmo" więc nie na miejscu jest taki język Edited August 30, 2017 by Smoq Quote
tomekca4522 Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Wystarczyło 2 razy kliknąć i odczekać z 20s i działa :) Nie warto się spieszyć ^^ Quote
Screamsonic Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Smoq a wszystko działa Ci poprawnie? Ja pobrałem modpack, zainstalowałem wszystko co potrzebowałem tak jak w poprzedniej wersji modpacka i podczas gdy uruchamiam grę to pokazuje mi się garaż i w tle widać ostatni czołg jakim grałem, wszystko jest przyciemnione i mam odświeżanie pojazdów i nic się nie dzieje ;/ Odpalałem bez modów to działa wszystko Quote
tomekca4522 Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Screamsonic a przypadkiem nie masz moda dzięki któremu możesz zmienić wygląd garażu? Bo jeżeli tak to u góry w prawym rogu powinieneś mieć taki hangar i w nim zmieniasz wygląd bo jeżeli ostatni czołg to coś czuje że możliwe iż to to jako iż jest taka opcja ^^ Quote
Smoq Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 2 minutes ago, Screamsonic said: Smoq a wszystko działa Ci poprawnie? Ja pobrałem modpack, zainstalowałem wszystko co potrzebowałem tak jak w poprzedniej wersji modpacka i podczas gdy uruchamiam grę to pokazuje mi się garaż i w tle widać ostatni czołg jakim grałem, wszystko jest przyciemnione i mam odświeżanie pojazdów i nic się nie dzieje ;/ Odpalałem bez modów to działa wszystko jestem w trakcie pobierania modów (czyściłem folder) a jest tego u mnie 1.62GB..... jak tylko zainstaluję powiem czy śmiga. P.S. jako że to pierwsza wersja istnieje możliwość że któreś mody jeszcze nie są "dopieszczone" do 9.20 Quote
estera9 Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 tez nie moge wejść do gry cały czas odświeża pojazdy co zrobić? 3 minuty temu, Smoq napisał: jestem w trakcie pobierania modów (czyściłem folder) a jest tego u mnie 1.62GB..... jak tylko zainstaluję powiem czy śmiga. P.S. jako że to pierwsza wersja istnieje możliwość że któreś mody jeszcze nie są "dopieszczone" do 9.20 Quote
Administrator Aslain Posted August 30, 2017 Administrator Posted August 30, 2017 Logi.... bo inaczej nie naprawie. Quote
Screamsonic Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Tomekca - nie zrozumiałeś, tutaj wygląd garazu nie ma nic do rzeczy, bo nie uzywałem takiego moda. Zaraz dodam fotkę. Nie wiem co się dzieje i nie wiem jaki mod moze broić, nie znam się na logach itd. Jestem graczem nie informatykiem Quote
Administrator Aslain Posted August 30, 2017 Administrator Posted August 30, 2017 Fotka to za malo, logi.... Quote
estera9 Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 1 minutę temu, Aslain napisał: Fotka to za malo, logi.... co to te logi? Quote
Screamsonic Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) Tak wiem, pracuję nad tym. Pisałem - jestem gracz, nie informatyk, dlatego to dla mnie trudniejsze :> Zaraz wyślę. PS. o to chodziło? Aslains_WoT_Logs.zip Edited August 30, 2017 by Screamsonic Quote
Administrator Aslain Posted August 30, 2017 Administrator Posted August 30, 2017 W podpisie posta masz info. Quote
Smoq Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 zjdęcia nie dam bo to co wyżej. wiesza w momencie "update'owania garażu" logi Aslains_WoT_Logs.zip Quote
tomekca4522 Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 4 minuty temu, Screamsonic napisał: Tomekca - nie zrozumiałeś, tutaj wygląd garazu nie ma nic do rzeczy, bo nie uzywałem takiego moda. Zaraz dodam fotkę. Nie wiem co się dzieje i nie wiem jaki mod moze broić, nie znam się na logach itd. Jestem graczem nie informatykiem Wybacz mój błąd czytanie ze zrozumieniem u mnie się kłania. :/ A co do paczki u mnie śmiga. Quote
Screamsonic Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Spoko, Aslain dostał logi, mam nadzieje, ze będzie wszystko ok Quote
Administrator Aslain Posted August 30, 2017 Administrator Posted August 30, 2017 Używacie Podświetlanie wybranego czołgu to nie instalujcie, to jeden z modów który powoduje ten problem. Quote
estera9 Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Aslains_WoT_Logs.zip 2 minuty temu, Smoq napisał: zjdęcia nie dam bo to co wyżej. wiesza w momencie "update'owania garażu" logi Aslains_WoT_Logs.zip 5 minut temu, Aslain napisał: Fotka to za malo, logi.... Quote
Screamsonic Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) Ok odznaczam ten mod. Ps. Działa, w razie problemów będę pisał. Edited August 30, 2017 by Screamsonic Quote
Smoq Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Działa. czyli to podświetlanie roz.......ło system dzięki wielkie Aslain .. a teraz marsz do łóżka Quote
Administrator Aslain Posted August 30, 2017 Administrator Posted August 30, 2017 W końcu mogę.... ale musze wysłać nowy instalator bez tego moda. Quote
Screamsonic Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) Ogólnie nie widzę opcji którą miałem wcześniej a teraz mi zniknęła. Chodzi o wyświetlanie wn8 + eff podczas bitwy. Miałem to ustawione. A teraz nie ma tego w bitwie a jak szukam w liście modów to nie widzę tego moda. Jestem ślepy czy jak? PS. Ok wyczytałem w opisie modu, ze tymczasowo usunięty. Czekam az wróci bo to bardzo przydatny mod. Edited August 30, 2017 by Screamsonic Quote
Administrator Aslain Posted August 30, 2017 Administrator Posted August 30, 2017 Przestal dzialac, jak autor tego moda go nie naprawi to dodam inny podobny od kogos innego. Quote
Recommended Posts