riload Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Czy tylko ja mam prawe ikony okrętów w lustrzanym odbiciu? Quote
Administrator Aslain Posted September 5, 2017 Administrator Posted September 5, 2017 Zalacz logi jak mozesz, ktos juz mi zglaszal to, ale nikt ich nie zalacza dlatego czekam na nie. Quote
riload Posted September 5, 2017 Author Posted September 5, 2017 (edited) Oto moje logi. Aslains_WoWs_Logs.zip Co ciekawe, ten sam efekt jest w WoT. Ale tylko w trybie Wielkiej Bitwy 30 vs 30 Edited September 5, 2017 by riload dodatkowo WoT Quote
Administrator Aslain Posted September 6, 2017 Administrator Posted September 6, 2017 Ok dzieki, bede sprawdzal powod. Co do WoT to tam jest co innego, po prostu te bitwy epickie nie sa obslugiwane w pelni przez XVM i tam to nie jest blad ale normalnosc, az tego nie wprowadza devsi XVM. Quote
Administrator Aslain Posted September 6, 2017 Administrator Posted September 6, 2017 Tymczasowe rozwiazanie na odwrocne ikonki we WoWs: wejdz do menu panelów poprzez menu z zębatką, i tam zmieniaj pomiedzy WoWs/Custom przy Ship Icons. Quote
Recommended Posts