Jump to content

Kilka błędów w najnowszej paczce.

Recommended Posts

Posted

Nie działają:
- okręgi na minimapie (biały - widzenie podczas stania, niebieski - zasięg widzenia) - nie wyświetlają się poprawnie.
- wskaźnik trafień #4 - NIE DZIAŁA
- chat + kill-log - DZIAŁA W CO 3 BITWIE
- celownik tajpan2 (screen w załączniku) - wskaźnik celownika jest na moim czołgu zamiast na czołgu wroga co utrudnia grę znacząco.

Na starcie kiedy jest odliczanie bitwy są straszne lagi, podejrzewam iż problem jest w odgłosach załogi. Notorycznie wczytywanie do bitwy trwa dłużej niż kiedyś...

Gra w dodatku sporadycznie się wyłącza / restartuje, za co ostatnio obrywam kary za pasywną grę w bitwie losowej.

Ikonki czołgów na liście graczy przy dłuższej nazwie nakładają się na siebie (poziom tieru z nazwą czołgu).

Reszta błędów w logach. Tyle ile mi udało się wychwycić opisałem w treści postu. Nie wiem czy tylko ja mam problem z w/w czy Wy też,ale jeśli macie jakiś pomysł jak uniknąć problemów o których wspomniałem to czekam na propozycje. Reinstalka WOT itp pomysły zachowajcie dla siebie, bo robiłem to nie raz i nie pomogło.

OS i hardware jest na bieżąco aktualizowany.

shot_013.jpg

Aslains_WoT_Logs.zip

• Administrator
Posted

Gralem na tym samych modach jak w logach i nie napotkalem problemow.

Na okregi w minimapie nie mam wplywu, sa one obslugiwane przez XVM.

Generalnie w logach bledow nie bylo tez.

Posted

Spodziewałem się takiej Twojej odpowiedzi i powiem Ci że psikus polega na tym że mam odznaczone pokazywanie poziomu czołgu w ustawieniach gry :)

Obawiam się że to skórka HD dla t 34-3 robi problem restartu / wyłączenia WOT. okręgi na minimapie to najmniejszy problem. Bardziej zależy mi na celowniku, dźwiękach które lagują wczytanie bitwy. Zagraj kilka bitew losowych - nie czekaj aż się skończy bieżąca gdy zginiesz, tylko wracaj do garażu i zagraj np 3-5 bitew równolegle (tak wiem, akurat trafiło się że szybko ginąłem). Wrzuć tu swojego ZIP'a porównam gdzie leży problem u mnie w ładowaniu się Modów na tej samej konfiguracji :)

Posted

Nie wiem czy mam ten sam problem. W pierwszej bitwie każdej sesji wczytuje mnie tak długo, że robię alt f4 i ładuję od nowa, żeby wziąć udział w bitwie. Mam ssd i ładowało w trymiga wcześniej.

Posted

Dokładnie, ładowanie bitwy ma lagi i dzieje się strasznie długo a nie uśmiecha mi się dostawać kar od WG za pasywność w grze i w dodatku wczytywać się do bitwy już zniszczonym bo zdążą mnie wykryć.

Aslain pewnie ma autorespondera że u niego to działa bo to typowa zagrywka IT - sam taką stosuję w pracy :P

Od nowej paczki nie zauważyłem aktualizacji wspomnianych modów więc rozumiem iż problem jest nie rozwiązany po stronie developerskiej?

P.S. Fajnie by było gdyby w instalatorze można było zwijać drzewka modów albo importować swoje ustawienia aby tylko te były mody rozwinięte - przejrzeć wszystkie czasem zajmuje sporo czasu.

Posted

Mam klienta HD, czy to może mieć wpływ?

Mój sprzęt to Lenovo y50-70 z dyskiem SSHD - parametry maszyny raczej nie generują lagów ani łącze internetowe 100 Mb/s :)