Narvany Posted October 13, 2017 Posted October 13, 2017 Po siedmiu miesiącach absencji wróciłem do gry, od dwóch miesięcy gram dość regularnie i zaczynam dostrzegać brak promocji 50% na przeszkolenie załogi na inny czołg, wiecie może czy coś oficjalnie się zmieniło w tej kwestii, czy tylko mi się wydaje? Jeszcze jedno... na ekranie zestawienia graczy przed bitwą nie pokazuje już % szansy na zwycięstwo, podczas rozgrywki pod TAB też nie ma. Staty XVM aktywne. Ktoś jeszcze, czy wysyłać logi do Aslaina? Dzięki... Quote
Administrator Aslain Posted October 13, 2017 Administrator Posted October 13, 2017 Szansa na zwyciestwo juz nie istnieje. Ludzie od XVM usuneli ja wiele miesiecy temu Mozesz zainstalowac podobny mod pokazujacy wn8 druzyn a w nawiasie prymitywną forme szansy na zwyciestwo w bitwie. Quote
Narvany Posted October 13, 2017 Author Posted October 13, 2017 Dzięki za info, a co do pierwszej części odniesiesz się jakoś? Quote
Administrator Aslain Posted October 14, 2017 Administrator Posted October 14, 2017 Nietsety nie wiem nic na ten temat :/ Quote
Recommended Posts