gruber_69 Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Po wejściu w jakąś misję i wybraniu ikonki czołgu aby pokazało dla których pojazdów jest ona dostępna zamiast listy pokazuje tylko jeden czołg. Można tylko zaznaczyć ptaszka w tym oknie ale nic to nie zmienia. Guzik obok ptaszka również pusty. Bez modów w trybie bezpiecznym wszystko działa. Załączam screeny z obu uruchomień. Pierwszy screen z modami drugi bez. Pozdrawiam Aslains_WoT_Logs.zip Quote
gruber_69 Posted October 27, 2017 Author Posted October 27, 2017 Problem nadal występuje. Bez modów nadal działa. Da się określić który z nich to powoduje? Aslains_WoT_Logs.zip Quote
gruber_69 Posted October 27, 2017 Author Posted October 27, 2017 Po kilkudziesięciu reinstalacjach doszedłem, że błąd jest spowodowany przez mod podświetlenie wybranego czołgu na karuzeli. 1 Quote
Administrator Aslain Posted October 27, 2017 Administrator Posted October 27, 2017 Wlasnie sie tym zajmowalem i nie moglem dojsc co to. Sprawdze czy to faktycznie ten mod. Quote
gruber_69 Posted October 27, 2017 Author Posted October 27, 2017 U mnie na pewno ten. Sprawdziłem wszystkie kolory, efekt ten sam. Z modem błąd występuje bez niego już nie. Quote
Administrator Aslain Posted October 27, 2017 Administrator Posted October 27, 2017 Tak, masz racje to ten mod. Usunę go w paczce #04, bo już za późno w #03. Chyba że znajde jego aktualizację. Quote
gruber_69 Posted October 27, 2017 Author Posted October 27, 2017 Dobrze, że udało się dojść co powoduje takie zachowanie a to już nie pierwszy raz jest problem z tym modem z tego co pamiętam. Quote
Recommended Posts