ZIBI Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Od jakiegoś czasu (nie ostatnia łatka)nie instaluje mi tego moda mimo że jest zaznaczony .Znaleziony na necie działa ale moje pytanie czy jest legalny i czemu pokazuje go na liscie a nie instaluje Quote
Administrator Aslain Posted October 26, 2017 Administrator Posted October 26, 2017 Ktory wskaznik? pokaz na liscie modow co wybrales a czego nie ma w grze. Zalacz tez logi. Wskazniki z paczki są legalne. Quote
ZIBI Posted October 26, 2017 Author Posted October 26, 2017 (edited) wskaznik z PMOD Aslains_WoT_Logs.zip Edited October 26, 2017 by ZIBI Quote
Administrator Aslain Posted October 26, 2017 Administrator Posted October 26, 2017 Specjalnie zagralem bitwe z zaznaczonym tym modem i mam wskaznik penetracji. Quote
Smoq Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 kolego Zibi. też korzystam z tego moda i przy instalacji mi go pokazuje. https://prnt.sc/h2d0gl screen z 23-go jeśli mnie pamięć nie myli i widać na środku PMOD. być może zaznaczasz inny mod który działa podobnie i sie oba "gryzą" .. ale ten od Aslaina sam w sobie działa i ma się dobrze. pozdrawiam Quote
Recommended Posts