Kapsello Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 (edited) Siemka Zainstalowany celownik serwerowy PMOD nie działa. Wskaźnik penetracji pokazuje wartość penetracji tylko dla pocisków podstawowych. Jeśli przełączę na pocisk goldowy lub odłamkowo-burzący, to dalej jest pokazywana wartość penetracji dla pocisku podstawowego. Zainstalowany BattleHits również nie działa (tak jakbym w ogóle go nie zainstalował). Pozdro Aslains_WoT_Logs.zip Edited October 27, 2017 by Kapsello Quote
Administrator Aslain Posted October 27, 2017 Administrator Posted October 27, 2017 Aby BattleHits dzialalo musisz przeinstalowac paczke z opcja czyszczenia DLC, spakowaly sie dzwieki zalogi pl zamiast ten mod. PMODowy celownik serwerowy nie dziala na razie chyba. Na wskazniki penetracji tez nie mam wplywu. Quote
Kapsello Posted October 27, 2017 Author Posted October 27, 2017 BattleHits działa, ale mam jeszcze jedno pytanko. Wcześniej był fajnie przetłumaczony na polski, a teraz jest po rusku Czemu tak? Quote
Administrator Aslain Posted October 27, 2017 Administrator Posted October 27, 2017 2 hours ago, Kapsello said: BattleHits działa, ale mam jeszcze jedno pytanko. Wcześniej był fajnie przetłumaczony na polski, a teraz jest po rusku Czemu tak? O kurde zapomnialem mu dodac polski jezyk, dzieki za przypomnienie. Dodam jutro w paczce #04 albo przeinstaluj paczke z czyszczeniem folderu DLC. Quote
Kapsello Posted October 28, 2017 Author Posted October 28, 2017 Nie ma problemu, zdarza się najlepszym Quote
Recommended Posts