Smoq Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 (edited) Witam. zainstalowałem "mniej więcej" standartowy zestaw modów które brałem z Twojego modpaka, ale jak zawsze żadnych dzwiękowych modyfikacji. jednak w grze kiedy strzelam, jestem trafiony itd itp gada sobie po POLSKU jakiś kmiotek i to takim głosem, że można dostać wścieklizny instalka z modpacka #02 z wczoraj tj. 26.10. załączone logi. pozdro /Smoq Aslains_WoT_Logs.zip Edited October 27, 2017 by Smoq Quote
Administrator Aslain Posted October 27, 2017 Administrator Posted October 27, 2017 Logi sa ze starej paczki, sciagnij nową i jesli problem nadal wystepuje zalacz logi Quote
medalikarz Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 5 hours ago, Smoq said: gada sobie po POLSKU jakiś kmiotek i to takim głosem, że można dostać wścieklizny To Hallack , wskakuje to przy standardowych dźwiękach, po przełączeniu na dowódcę/narodowe jest ok. Też nigdy nie instalowałem modów dźwiękowych a tu surprise. Sprawdzę później jak będzie na dzisiejszej wersji. Paczka instalowana była na czysto, po wykasowaniu wcześniej pobranych plików. Quote
Recommended Posts