Ksawy2009 Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Ze strony Rykoszet.info "Serdeczne podziękowania dla _Patrola za podesłanie informacji . Może komuś uratuje to tyłek. Informację otrzymałem od pracownika Wargaming, info sprzed paru minut. Zapewne wiecie, że staram się pomagać graczom. Mod, do którego był tu link (awolf), czyli mod usuwający mgłę jest już nielegalny! Więc nie instalujcie go z innych stron. Szkoda, że jest nielegalny, ponieważ pomagał graczom ze słabszymi konfiguracjami sprzętowymi. Zalecam daleko idącą ostrożność w pobieraniu i instalowaniu modów, bo to, co dziś jest legalne, jutro może być nielegalne." Quote
1979stachu Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Witam Czy coś wiadomo odnośnie moda usuwającego mgłę bo ostatnio słyszałem ze mod ten może być zabroniony POZDRAWIAM Quote
Administrator Aslain Posted October 29, 2017 Administrator Posted October 29, 2017 Jest tylko plotka, ktoś coś źle zrozumiał, drugi powtórzył, trzeci umieścił na jakimś portalu i tak wygląda zabawa w głuchy telefon. Mod jest dopuszczony, i ten kto twierdzi inaczej zwyczajnie mija się z prawdą. Dodam że taki sam mod jest w oficjalnym modpacku od WG dla World of Warships. Podwójne standardy? Nie wydaje mi się... Quote
1979stachu Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Dzięki za szybką odpowiedż Ale patrząc na datę to było rok temu to może teraz coś się zmieniło Wolał bym aby został ten mod ale w dzisiejszych czasach WG to jest różnie dziś jest dozwolony a jutro już nie POZDRAWIAM Quote
Administrator Aslain Posted October 29, 2017 Administrator Posted October 29, 2017 Nic nie nie zmienilo, WG ma ten sam regulamin co mial na czas tej wiadomosci, gdyby cos zmienili to by dali znac spolecznosci, a nie z nienacka banowali za jakis smieszny mod ktory nie daje w ogole przewagi nad nikim. Jak sobie wyobrazasz, ze mamy co parę miesięcy wypytywać WG czy jeden z 700 modów stał się nielegalny? To niedorzeczne. WG nie zmienia zdania o jakimś modzie bez oficjalnego stanowiska. Niech się tłumaczy ten który sieję plotkę, a nie moderzy. Niestety on (szeregowy gracz) nie chce tego zrobic, i jedne co ma do powiedzenia że "z mojego źródła", a to jest niewiarygodne. Quote
1979stachu Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Dzięki W sumie masz racje codziennie pytać się o 700 modów czy są dziś legalne Skoro WG napisało Tobie ze mod ten jest legalny a nie ma żadnej innej zmiany to myślę ze mod ten jest OK DZIĘKI JESZCZE RAZ POZDRAWIAM Do PATROLA Podejrzewam ze od Ciebie wszystko się zaczęło jeśli dostałeś info od WG to czemu tego nie pokażesz innym jak robi to ASLAIN Quote
Ksawy2009 Posted October 11, 2018 Author Posted October 11, 2018 Witam Dzis XVM wywala WOTa coś wiecie o tym ?? Quote
Recommended Posts