bilek1 Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 (edited) Witam. Temat pewnie powtarza się, ale przypomnę go i zapytam o dokładne wytłumaczenie jak go używać. Mod Autotelescope - automatyczne ściąganie i zakładanie wyposażenia : skrzynia, lornetka, siatka. Znów zainstalowałem i znów u mnie nie działa, nigdy nie działał. Co robię źle? Działa mi ściąganie, za każdym razem to robi, lecz nie zakłada z automatu na inny czołg. Mimo, że ręcznie pierwszy raz ustawiałem aby zapamiętał (tak myślę). Co robię nie tak? W różnych patchach to próbowałem i zawsze jest to samo. Z góry dziękuję za sensowne podpowiedzi. Edited October 31, 2017 by bilek1 Quote
Administrator Aslain Posted October 31, 2017 Administrator Posted October 31, 2017 Dziwne, testowalem to i zakladal mi, sprawdzilem na paru czolgach. Pamietaj ze on to zaklada po wcisnieciu guzika BITWA albo GOTOWY (pluton). Sprawdz w ten sposob ze zaloz sobie pluton, wybierz jakis czolg i wcisnij przycisk gotowosci, w tym momencie zalozy to co sie wybralo w instalatorze. Quote
bilek1 Posted October 31, 2017 Author Posted October 31, 2017 Działa, faktycznie zakłada w momencie wejścia do bitwy Quote
Recommended Posts