tomnicek Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 (edited) Witam. Dzisiaj po zainstalowaniu najnowszych modów zaczęły się problemy z grą... Nie mam widocznej załogi w czołgach (oprócz dowódcy). W grze mapka jest pozbawiona koordynatów i nie są widoczne panele boczne. Próbowałem naprawiać grę aplikacją WoT Mods Cleaner, ale nie pomogło. Robiłem kilkukrotnie instalację i też nic (z różnymi opcjami na końcu). Niestety wywaliłem starsze wersje modów i nie mogę spróbować wrócić do działającej wersji.... EDIT: Po deinstalacji i zainstalowaniu całego Wota od nowa wraz z paczką modów problemy zniknęły Aslains_WoT_Logs.zip Edited November 10, 2017 by tomnicek Quote
Administrator Aslain Posted November 10, 2017 Administrator Posted November 10, 2017 Mogles wpierw dac sprawdzanie integralnosci plikow gry, mozliwe ze by naprawilo to co sie popsuło w kliencie, ale najwazniejsze ze juz dziala. Quote
tomnicek Posted November 11, 2017 Author Posted November 11, 2017 Dałem sprawdzanie, ale bez rezultatu. Klient Wot zaczął drzeć ryja, że nie ma dostępu do plików. Dlatego skończyło się na deinstalacji i kompletnie nowym downloadzie.... Ale działa Quote
Recommended Posts