Ban4Fun Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Witam. Tak jak w temacie. Gra blokuje się na 45 fps. Normalnie mam 60 fps na vsyncu, na ust. ULTRA + full HD borderless. Gram, gram. I w srodku walki potrafi zablokować na 45 fps. Nie mniej, nie więcej. Wtedy muszę nacisnąć alt+enter i z powrotem alt+enter (wyjście i wejście na Pełny ekran). I mam te 60 klatek. Wyłączenie V-sync nie pomaga, ponieważ klatki i tak blokują się na 60... O co kaman? Czyżby sterowniki mieszały? Albo Geforce Experience (tylko zainstalowane). Mody nie mają wpływu. (na poprzedniej grafie - gtx 1050ti wszystko było ok). Mam dobry sprzęt, i nie sądzę, że jest przyczyną problemu. i3 6100 (do wymiany) GTX 1070 8GB OC 16GB Ram DDR4 SSD 250GB Quote
Administrator Aslain Posted November 11, 2017 Administrator Posted November 11, 2017 Cos ostatnio gdzies czytalem ze WG blokuje fps w WoT, ale nie wiem czy blokada jest na 45fps jak piszesz, wydawalo mi sie ze wyzej. Quote
Ban4Fun Posted November 11, 2017 Author Posted November 11, 2017 na 120 blokowane standardowo. Narazie problem rozwiązany. Nie używam modów i odinstalowałem program monitorujący GPU. Quote
Recommended Posts