sokot Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 (edited) Witam, Od jakiegoś czasu znikały mi kolory poziomu graczy w panelach bocznych podczas gry. Teraz w ogóle się nie ładują. Także kolorki w garażu na ikonach czołgów (mam tam włączone staty xvm) zachowują się dziwnie. Jakieś sugestie co mógłbym zrobić aby to poprawić ?? Pozdrawiam serdecznie, Marcin Edited November 11, 2017 by sokot Quote
Piotrekonex Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 (edited) Wlaśnie miałem pisać o tym temat. Mam podobnie, tzn. zainstalowałem paczkę wraz z xvm, aktywowałem i nic. Nie ma żadnych kolorów od xvm. Może to wina xvm a może coś jest nie tak z paczką. Dam też swoje logi, może coś pomogą. Aslains_WoT_Logs.zip @Edit Błąd XVM, kolorki wróciły Edited November 11, 2017 by Piotrekonex Quote
Administrator Aslain Posted November 11, 2017 Administrator Posted November 11, 2017 To problemy nie zwiazane z paczka. Jakies problemy po stronie serwera statow od XVM. Quote
Recommended Posts