Hrabia_de_Jeż Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Cześć, mam problem z panelami bocznymi. Nie wyświetlają się całkowicie, żadna ich wersja z mod packa (ani Hakabase, ani BADoBEST). Przed ostatnią aktualizacją wszystko działało w porządku. Gra była wczoraj reinstallowana, pliki w launcherze naprawione. Zaznaczę, że inne mody działają poprawnie, a nawet wskaźnik godziny od moda "panele boczne", nie działają więc same panele ze wskaźnikami hp itd. Kilkukrotny reinstall i redownload mod packa nie pomaga. Jakieś pomysły? Aslains_WoWs_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted November 12, 2017 Administrator Posted November 12, 2017 Cos u Ciebie nie tak, zainstalowalem te same mody co w logach i mam panele, sprawdz czy jakis antivir nie miesza podczas instalacji. Quote
Hrabia_de_Jeż Posted November 12, 2017 Author Posted November 12, 2017 (edited) Sprawdziłem, dalej nie działa. (Edit) Zauważyłem też, że podczas grania z mod packiem wyskakuje mi czasami błąd "World of WarShips przestał działać". Jak się dowiedziałem od kolegów z klanu, też po tej aktualce mieli problemy z wows, gdy posiadali zainstalowanego mod packa. Edited November 12, 2017 by Hrabia_de_Jeż Quote
Recommended Posts