Jump to content

Checkboxes

Recommended Posts

Posted

Koledzy, mam problem z checkboxami podczas instalacji. Nie wyświetlają się. Nie sądzę, żeby to był problem z ModPackiem, ale może będziecie mi w stanie pomóc.

oAi6A9h.png

Posted (edited)

A to ma znaczenie? Możesz wyjaśnić czemu nie działa?
Od dawna używam Insider Preview i nie było problemu. Dopiero od tego modpacka jest ten problem.
Da się to naprawić jakoś?

Edited by Protix
.
  • Administrator
Posted

Pare osob ostatnio zglaszalo to, po prostu ta wersja windowsa nie jest obslugiwana przez instalator, nie mam na to niestety wplywu. Pewnie jakas aktualizacja zalatwila ten Insider Preview.

• Administrator
Posted

Ja nic nie zmienilem w modpacku, to tworcy windowsa cos zmienili w tej wersji okienek, i efektem jest to co widac. Pewnie trzeba by pisac do autora Inno Setup (kompilatora programu instalatora), zeby na to zerknal, nie wiem czy jest swiadomy, ale ja nie mam kontaktu z tym czlowiekiem. Ostatnia aktualizacje wypuscil poltora roku temu http://www.jrsoftware.org/ i to wlasnie byla kompatybilnosc z W10, byc moze teraz musialby wydac to samo ale dla Insider Preview, chociaz watpie zeby to zrobil bo to nie jest oficjalna wersja systemu, ale jakies rozwojowe demo czy cos w tym rodzaju, nigdy w to nie wnikalem.

Posted

Tylko, że wersja Insider Preview w końcu wejdzie jako wersja Final. Bo aktualnie jest prerelease. I co wtedy? Każdy tak będzie mieć pewnie :D

• Administrator
Posted

Jesli tak bedzie to pewnie autor Inno Setup zrobi odpowiednia wersje, moze czeka az problem bedzie powazny. Moze tez tworcy windowsa ostatecznie cos zmienia i problemu nie bedzie po wyjsciu finalnej wersji.