Screamsonic Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Witam. Mam problem z wot. Dzisiaj tj. 15.11.2017 pobrałem nową aktualizację modpacka. Po pobraniu i instalacji, wyskoczyło okienko z wiadomością mniej więcej taką "Uwaga, wykryto nieodpowiednia wersję gry. Instalator jest przystosowany do wersji 9.20.1.2.". Kliknąłem OK i mody się zainstalowały. Przy próbie odpalenia gry, wyskakuje error z wiadomością - "Game resource path does not exist: ./res_mods/0.9.20.1.3." Zaznaczam, ze : -WOT został dzisiaj zaktualizowany - po sprawdzeniu w grze, ze jest nowa aktualizacja modpacka aslaina pobrałem instałkę - przy instalacji modpacka, nie dodawałem zadnych nowych modów, tylko listę tych, które uzywałem od początku sierpnia. - po uruchomieniu gry WOT w trybie bezpiecznym (bez modów) gra działa normalnie. Moje pytanie - dlaczego pokazała się aktualizacja, skoro instalator jest przystosowany do starszej wersji gry? Pozdrawiam. Logi w załączniku. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Santek Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 nie jestem pewny ale z tego co wiem to nie znaleziono folderu w res_mods/0.9.20.1.3 a instalator skoro jest starszy to podmienil foldery 0.9.20.1.2. (Instalator usuwa wszystko co jest w res_mods) Gra ci nie odpali do poki nie utworzysz nowego folderu z koncowka 0.9.20.1.3 Quote
Screamsonic Posted November 15, 2017 Author Posted November 15, 2017 dzięki za odpowiedź, poczekam jeszcze co sądzi o tym Aslain. Quote
Administrator Aslain Posted November 15, 2017 Administrator Posted November 15, 2017 Sciagnij modpacka dla 9.20.1.3, uzyles starego modpacka dlatego tak masz. Quote
Screamsonic Posted November 15, 2017 Author Posted November 15, 2017 Racja, sam program naprowadził mnie na starą instałkę. Quote
Thomass74 Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 (edited) U mnie po instalacji nowej paczki przestała działać klawiatura i myszka. Myszką jedynie co mogę to obracać czołgiem i nic więcej. Edited November 16, 2017 by Thomass74 Quote
Recommended Posts