mfl350z

Members
  • Content count

    27
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    United States

Community Reputation

0 Neutral

About mfl350z

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Server
    NA
  • Location
    Maryland
  • Interests
    Fast cars, Fast bikes, Fast women and World of Tanks - :-)

Recent Profile Visitors

501 profile views
  1. i figured out the issue, it was Battle Observer, i installed your previous mod pack with out it and i have not had any issues since
  2. i'VE DONE EVERYTHING LESS MODS, THE ONLY THING I HAVE NOT DONE IS LOAD 1 MOD AT A TIME, (sorry) problem is it is so inconsistent it may not happen in a few days then it happens 3-4 times in a row. yesterday the screen was light gray i could drive around, no aiming sights and XVM frames were still there. IM SO FRUSTRATED!! This is how it looks after i sit and wait for the match to be over absolutely no mods loaded and nothing from WOT at all
  3. i went to go into game and got a black screen, exited the game restarted in safe mode and was able to go into battle with no mods Any suggestions, i dont mind loading 1 at a time
  4. IDK there are so many errors in the log IDK what caused it or if the mods or program caused it
  5. Aslain, Still have same symptoms in the latest modpack for 9.19 as in 9.18. Press the battle button and the game loads all black with just the game timer and tank lAslains_WoT_Logs.zipist frame
  6. No, there is no use ill see what 9.19 brings it will be a waste of our time to try and debug now Have a good :-)
  7. It happens randomly maybe after 5-6 games. I've experienced in both the single PUB and Platooning matches. I'm trying to help u figure this out, I've reinstalled the modpack but excluded all the XVM stuff
  8. well sound is working but still crashes, go from garage to game a black screen, i have to leave the game or let it play, once im back in garage ALL MODS ARE UNLOADED its now a Vanilla WOT Aslains_WoT_Logs.zip
  9. Thank you sir, i'll try it now
  10. Aslain, yea im sure its hard to diagnose, i know i write code too. i had in game error messages saying which mods did not load, but i couldn't get a screen shot. If it happens again I will update this thread Aslains_WoT_Logs.zip
  11. Aslain, Sixth sense and sabot up Sound stopped working in #32. there are other errors too in the log but i don't i haven't noticed anything in game from your pack. I attached the errors i mention above, the second is from the game just crashed python.log python - Copy.log
  12. @Aslain i reinstalled the modpak and did not load goofy's custom garage and Aslain current mod checker and the game no longer crashes going in to match or out of match
  13. @AslainNO i did not choose block shooting at wreck or shooting at allies because i install safe-shot and i found if both are installed neither worked, i shot friendly tank and was banned for an hour and turned blue. Autoaim was not locking on tanks even if i was right beside them Sound not working there was no sound at all, no engine, no voices, nothing But since that version now loaded #42 everything is working fine, so i don't know what to say about those issues. But i have an ongoing issues that was intermediate before #42 but has now become every game, i keep crashing going into battle. Can you identify the file causing the error? This has started since #39, can you also tell me if Banks.Loader is part of the modpack each time i load the modpack it tells me that lamba.bank values have changed and a restart is required? python.log _Aslain_logs.zip
  14. Just installed version #38 Same issue that I had with version 36 auto-aim not working no sound this has been fine until this version again black areas on map as if all the textures are not loading Reloading back to version 35 _Aslain_logs.zip python.log
  15. there i updated it so it's more clear