Jump to content
Sign in to follow this  
Runsfast

XMV Enemy spotted markers not showing bug

Recommended Posts

v.4.1.5_95    World of tanks  9.5

 

The "enemy spotted" eye or bulb is not showing up nest to the players pannels "enemy"  I have tried bolth the eyes and the bulb option, and different contours dlc and bult in, I have always done clean install and tried many different options to try and get the Enemy spotted markers to show up so i believe it is a bug.

 

It worked correctly in versions v.4.1.1_95 and v.4.1.2_95 stopped working after that

 

Here is screen shot of my installer xmv settings https://lh5.googleusercontent.com/-2CgrM9aVRCE/VJ1zLbGWmGI/AAAAAAAAATM/HIoFB8xV40w/s0/2014-12-26_06-39-45.png

 

To be a little more precise the never spotted, player was spotted, player is spoted are all not shoing up.

 

If not a bug please help me fix if anymore info need i will give you anything you need.

 

_Aslain_logs.zippython.log

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got the same Problem. Using Large Playerpanel with HP Bar #1.

The funny thing is when i Switch to Medium Playerpanel the spotted markers are working.

 

Probably an installer error while putting configs together.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have added spotting icons to large panel, and short panel in 4.1.6, try now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have not tried yet but thank you so much for the mod pack installer and fast reply Aslain

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good, good, that makes me happy, however I still have to fix short panel, that I bugged accidentaly in 4.1.6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×