Jump to content

ProvoBob

Regular Member
  • Content Count

    51
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Australia

Community Reputation

0 Neutral

About ProvoBob

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Server
    ASIA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ok, I used to have the auto-log-in on my game (Asia server client) but it hasn't installed the last couple of updates that I put on. No check box. It does work on my NA client, and they are exactly the same mods I installed on my Asia client. Aslains_WoT_Logs.zip
  2. Since downloading and installing version 10 (the latest one), I have had to manually log-in to the game and there is no check box to "Remember me" for the auto-login. I know it's only a minor inconvenience, but with the amount of drop-outs I've been getting lately, it gets annoying. Aslains_WoT_Logs.zip
  3. Sorry. Just saw that I had selected the NA client, which I haven't updated yet. All good.
  4. I can open the game, but I can't put in the latest mods.
  5. I get this when it starts to install. Retry doesn't fix it. EDIT: Just went into my Task manager and closed a whole stack of multiple processes that were running. When I then ran the install again, it went very quickly through, too quick. When I opened WoT, it had the Aslains logo, but the mods weren't there.
  6. I know the vanilla game is having sound problems. Is this affecting the mod sounds as well? All I get is engines at idle speed. Aslains_WoT_Logs.zip
  7. Ok, I had the battle results problem, but I also have another. I selected the minimalistic hanger, but I still get the stock WG hanger. In fact, when I came out of the Waffle E100 game, the screen went crazy on close-ups of the underside of the tank! Aslains_WoT_Logs.zip
  8. As per my post on the same topic, still happening here. Sometimes when opening the game, sometimes when coming out of a battle.
  9. I am just running the check and repair. The problem didn't occur after every game. Will let you know, once I start playing, if the problem persists. EDIT: When I first started the game after the "check and repair", it stalled upon the garage screen opening, as seen below. I rebooted the game and got past that.
  10. I even updated to the version 2 of the Mod pack and it's still happening
  11. Has happened twice tonight since I downloaded and installed version 1. Seems to happen every second game. When coming out of a game, it freezes up at the post-battle results screen with the Aslains logo. Only way out is to close the game and reboot it. Won't even allow you to screen shot it. EDIT: Happening even more often now. Have rebooted the game after the freeze about 6 times now.
  12. Yep. New patch to include Road to Berlin PvE mode happened on ASIA server this morning. So now have to wait for the upgraded Aslains. Meanwhile, have to refit all camos and consumables in vanilla mode.
  13. So wot have done yet another patch that means yet another change to mods.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.