Jump to content

CrankyOldYank

Great Donator
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    United States

Community Reputation

0 Neutral

About CrankyOldYank

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Server
    NA

Recent Profile Visitors

1,092 profile views
  1. Think I fixed it, sort of. Battle Assistant is still jumpy (like the in game version) but otherwise seems resetting everything and clearing my cache files solved the fps/lag/drop out problem. Still can't move the damage log from under the player panel though. Supposed to be moveable with the mouse but it is stuck in the very upper left corner. Can only see it when I close the player panel.
  2. Game suddenly drops from over 100fps at 25 ping to 20fps at 40 ping, lags, then drops me. Log attached. Aslains_WoT_Logs.zip I should mention that it seems to do this when I go into arty mode with Battle Assistant.
  3. Hitlogs are working, however, the main one sees to be stuck in the upper left corner under the player panel and cannot be moved. I just have to close the player panel to see it. A little annoying but not terrible.
  4. No hitlogs are working, I use Gambiters 1 .. and the small one over the damage panel. Arty Hit log is stuck and registering 17000 damage (0.0%) Incoming damage logs also missing or intermittent, registering only "No Damage" hits. Aslains_WoT_Logs.zip
  5. Haven't noticed real problem playing, but here is error message and Python log Error: ScriptLoader PRO v1.30: Error by executing script(s): mod_spotmessenger.pyc Check python logfile for detailed informations [ D:/Games/World_of_Tanks/Python.log ] python.log
  6. Keeps a running total, so the log in my last match showed 1300 damage done when I had done only 200 (OK, so I was running really Low tier, sue me) And as an aside, when you push ALT... two other icons with numbesr show up (Primary are damage4 done and blocked) What are the numbers under ALT? Aslains_WoT_Logs.zip
  7. OK, weird. Must be something on my end, though I cannot think what it might be. Thanks for checking. I do have the artylog_cache.json file.
  8. In addition to the location issue, my arty log is not working. It logs battle count, but not any arty hits. So it shows "0 hits in 104 battles" even though I have been hit (and sometimes killed) several times. Aslains_WoT_Logs.zip
  9. Try unchecking the "backup session stats" on the final install page. That worked for me. That's on the page where you select "Clean Install"
  10. I re-downloaded WoT (Just went to the web page and clicked on "Download Game"), then reinstalled Aslains and it now seems to be working. Not sure what the issue was, or why that fixed it as I did not uninstall or delete anything and all my folders were there as they were before i did it, including the mods folders (before I downloaded aslains). So.. maybe solved if you re-download game.
  11. Battle results show basic info, just no info in Yassenkrassen, or WN8 result/additional info that usually shows on BR when mod is enabled.
  12. I have tried both Yassenkrassen and PMOD, neither are showing any results. All zeros across the board after several battles.. _Aslain_logs.zip python.log
  13. OK, so It also answers mine. Was wondering why I had no way to post.
  14. Still buggy... ust had a control lockout and could not move tank with WASD.... Ideas? May be Battle Assistant as there are some glitches with the me map/mouse when in Arty mode

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.