Jump to content
nana

Player's Panel AutoSpy does not work

Recommended Posts

Reinstall the modpack and check option to clean up DLC folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I cleared the cache every time, but I try it again and somehow the mod works fine this time.
Anyway thanks for your support!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Player panel AutoSpy works on my EU account but

is not working for me on the NA server.  I run separate

game files and not the server switcher in the modpak.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Kstick_1 said:

Player panel AutoSpy works on my EU account but

is not working for me on the NA server.  I run separate

game files and not the server switcher in the modpak.

 

 

 

Well, do like I adviced to the OP. Attach logs if no help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did a windows uninstall of the modpak, reran the pack and all is well now.

 

Thanks.

Edited by Kstick_1
spelling

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.