kktx Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Cześć, Mam problem, gdyż żadne mody nie działają t.j. nie ładują się. Program do logów wywala błąd (w międzyczasie pojawia się plik 7za.exe, i znika), dlatego logi załączam osobno. Myślałem, że nie działają tylko wybrane (karuzela, ikonki webium itp.), ale poza XVM nie włącza się nic z wybranych. W logach są jakieś błędy, ale nie bardzo wiem, jak je zinterpretować. python.log Quote
Administrator Aslain Posted January 27, 2018 Administrator Posted January 27, 2018 Niestety zalaczenie logow tu nic nie pomoze, to cos na komputerze powoduje ze instalator nie dziala poprawnie, sprawdz uprawnienia uzytkownika (admin) antywiry itp. Quote
kktx Posted January 28, 2018 Author Posted January 28, 2018 (edited) Hej. Dziwne, bo generalnie na kompie nic się nie zmieniło. Dodatkowo mody instalują się prawidłowo Przewaliłem Wota, ale nie pomogło, puszczę skan av i przewale windowsa jak nie pomoże. edit: rzeczywiście coś musiało się porobić w Win10. Po reinstallu wszystko działa jak należy. Przy okazji mam pytanie, czy po skopiowaniu pliku _Aslains_Installer_Options do czystej instalacji WoTa powinno automatycznie zaznaczyć się to co jest zapamiętane w instalatorze? Edited January 28, 2018 by kktx Quote
Administrator Aslain Posted January 28, 2018 Administrator Posted January 28, 2018 Potrzebny jest ten plik oraz program LoadInf, odpalasz loadinfa i w nim klikasz po koleji na guzikach pierwszy laduje .exe, drugi .infa, a trzeci odpala instalacje z opcjami jak zapisales w .inf. Quote
Recommended Posts