Zlotoklos Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Witam, Mam zainstalowanego całego modpacka ale nie wyświetlają mi się w bitwie statystyki graczy. Na stronie modxvm.com xvm jest aktywny przy czym nie ma przycisku "deactivate". Jak się naciśnie na przycisk "activate" pojawia się napis "You already have an active request to add new client. Now you need to login to the game using new client". Czy wiecie o co chodzi? Ja nie zakładałem żadnego konta. Jedynie podczas instalacji Total War Arena zainstalował mi się Wargaming.net Game Center ale on nie powinien mieć nic wspólnego z WOT. Zlotoklos XVM.docx Quote
Administrator Aslain Posted March 10, 2018 Administrator Posted March 10, 2018 Nie wiem o co chodzi, trzeba by sie zapytac devsow na koreanrandom. Quote
kwasek32 Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 pewnie chodzi mu o xvm i statystyki sesji ktore nie wspolpracuja wcale od dzisiaj... po prostu grasz bitwy i nie widzisz statystyk w garazu. Quote
Zlotoklos Posted March 11, 2018 Author Posted March 11, 2018 (edited) Tak. Chodzi mi o xvm pokazujący statystyki graczy obu drużyn w trakcie bitwy na górze po lewej i prawej stronie ekranu. Nie ma tam żadnych danych. Co ciekawe na karuzeli, w Przebieg Służby i dla podsumowania sesji widać wszystkie statystki xvm. Oczywiście gram bez tego bo to nie jest krytyczne ale pytanie czy tylko ja tak mam czy w ogóle xvm padł w tym obszarze EDIT: temat zamykam. Od nowa osobno zainstalowałem sam xvm od Aslain i następnie cały mod pack i wszystko wróciło do normy. Edited March 11, 2018 by Zlotoklos Quote
Recommended Posts