marcos333 Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 za kazdym razem mnie wywala do pulpitu.Jest jakis blad Quote
Administrator Aslain Posted March 21, 2018 Administrator Posted March 21, 2018 Coz taka informacja to mi nic nie daje, zalacz logi napisz szczegoly, np. wywala kiedy itp itd. Quote
marcos333 Posted March 21, 2018 Author Posted March 21, 2018 wywala zaraz jak sie zaladuje gra .Po zainstalowaniu celewnikow nie pojawiaja Aslains_WoT_Logs.zipsie wogole w grze. Quote
Ankuba Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 Witam, mnie wywaliło ze trzy razy zaraz po wejściu do bitwy, bez modów jest wporzo. Spróbuję bez celownika (używam zielonego niszczyciela) Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted March 21, 2018 Administrator Posted March 21, 2018 Pamietajcie aby uzywac nowych paczek, logi sa ze starych, nie twierdze ze w #03 problemu nie bedzie, ale taka jest zasada zglaszania problemow. Skórki czołgów mogą crashować. Quote
Ankuba Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 (edited) Bez celowników też wywaliło (v 3.) To teraz próbuję bez skórek BEZ SKÓREK GRA JAK NA RAZIE HULA. To teraz zrobię teścik: bez skórek ale z celownikiem - niszczyciel niebieski + serwerowy stylizowany Edited March 21, 2018 by Ankuba Quote
marcos333 Posted March 21, 2018 Author Posted March 21, 2018 u mnie wywala jak by nie instalowal Quote
marcos333 Posted March 21, 2018 Author Posted March 21, 2018 to nie Lowe wyzucilem skorki lowe i dalej wyrzuca do pulpitu gra sie zaladuje skoczy odliczanie i pulpit Quote
WisniaPL24 Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 możliwe.. wszystkie skiny zdjęte i nadal wywala, a jak odinstalowalem mody.. to znow nic nie widze, nazwy czolgu,gracza,tieru NIC. powłączane wszystko restartow z 4 i nadal lipa Quote
Nectunt Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 Witam ! Kilkakrotnie zainstalowałem mody miałem na początku które zaznaczone przed patchem wszystko było ok. Ale gdy dziś wyszło patch 1.0 i pobrałem odrazu zainstalowałem mody. Gdy wpuściłem bitwę ładnie wczytuje i nagłe jebut do pulpitu "mój mózg mówi O nie gra się crashowała" to ponownie włączam grę i loguję aż za 12 razem zalogowałem do bitwy D: ale już końcówka Więc powoli masowo odznaczyć pole wyboru modów i nie wiem co mogło przyczynić D: Narazie takie logi wyślę Aslains_WoT_Logs.zip Jeśli nadal ten coś logiem nic nie działa ale spróbuję jeszcze odznaczyć.Dla tych co polecam narazie odpuście jeśli macie zamiar zainstalować moda bo więcej będzie wam kosztować ku*wicy Jeśli coś sam znajdę przyczynę to mogę wam dać znać bo wiem że jakiś mod odpowiada w bitwie bo w garażu jest miarę okey Pozdrawiam i miłego nocy lub dnia (zależy kto czyta). Quote
Ankuba Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 I po co zakładasz temat o tym samym, przecież już jest taki. U mnie wywalanie powodowały ,,skórki" na czołgi. Po ich odhaczeniu z instalatora gra działa bez problemu. Quote
Ankuba Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 U mnie pozbycie się ,,skórek" pomogło. Włączyłem sobie ulubiony celownik NISZCZYCIEL i wszystko działa nakeżycie. Quote
Nectunt Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 12 minut temu, Ankuba napisał: I po co zakładasz temat o tym samym, przecież już jest taki. U mnie wywalanie powodowały ,,skórki" na czołgi. Po ich odhaczeniu z instalatora gra działa bez problemu. soryy sam jestem ostatnio ślepy xDDD Quote
Nectunt Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 Pobrałem kolejną wersje modpacka tym razem -"04" i nadal ten problem znów raz podczas wczytania do garażu crash oraz drugi raz gdy wczytuje bitwa więc pewnie albo te białe wraki lub dźwiękami sam nie mam pewności. Trudno mi identyfikować ten problem :C Logi:Aslains_WoT_Logs.zip Pozdrawiam Quote
Dej Vid Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 ten sam problem.. 30 s.. i gre wywala.. rozne konfiguracje 455 reinstalowalem mod pack... zostaje czysty klient do rozwiazania problemu Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted March 22, 2018 Administrator Posted March 22, 2018 1 hour ago, Dej Vid said: ten sam problem.. 30 s.. i gre wywala.. rozne konfiguracje 455 reinstalowalem mod pack... zostaje czysty klient do rozwiazania problemu Aslains_WoT_Logs.zip Na tych samych modach i nic sie nie dzieje, widzialem jakies bledy w logach ale ciezko powiedziec skad. Zobacz bez Received Damage Announced od Elkano. Quote
SlayerV Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 Witam, paczka 03, 8 gier rozegranych, 3 razy wywaliło mnie do pulpitu, z czego dwa razy w jednej bitwie (jeśli coś pomoże to 2 x mapa Karelia i 1 x Cichy brzeg). Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted March 22, 2018 Administrator Posted March 22, 2018 Nie wspieram starych paczek. Sciagnij 04 albo poczekaj na 05 bedzie za ok 30min. Quote
CrtErroR Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 u mnie problemem okazał się mod pokazujący szanse na wygraną w trakcie bitwy Quote
andrejus17 Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 U mnie to samo, każde ładowanie bitwy kończy sie wyłączeniem się gry. w załączniku dxdiag dxdiag.txt Quote
Nectunt Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 Bez modów również wywala czyli chyba nie wina modów Ale sprawdzę gdy ściągnę na nowo i zainstaluję wota na innym dysku w celu sprawdzenia crashu bo bez modów też tyczy crash. Quote
Nectunt Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Problem rozwiązany narazie po weekendowym turnieju sprawdzę mody zaktualizowałem sterowniki i dało nieco więcej FPS i problem rozwiązany z crashem a i zainstalowałem świeżo wota też miał problem więc wina sterowników jak dla mnie to narazie problem zniknął w poniedziałek sprawdzę jak z modami Quote
Ankuba Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 (edited) Na forum jeden z uzytkowników napisał, że HangarManager wywala do pulpitu. Zainstalowałem tego moda (ten od Goofiego)jak tylko dodałes tę wersję paczki i nic się nie dzieje. Wprawdzie nie wybierałem żadnego z dostepnych bo nie ma tego czego chciałem (retro garaż) ale nic złego się nie dzieje. Piszę tu bo na forum WOT mam bana ;-). Pozdro. Edited March 25, 2018 by Ankuba Quote
Administrator Aslain Posted March 26, 2018 Administrator Posted March 26, 2018 10 hours ago, Ankuba said: Na forum jeden z uzytkowników napisał, że HangarManager wywala do pulpitu. Zainstalowałem tego moda (ten od Goofiego)jak tylko dodałes tę wersję paczki i nic się nie dzieje. Wprawdzie nie wybierałem żadnego z dostepnych bo nie ma tego czego chciałem (retro garaż) ale nic złego się nie dzieje. Piszę tu bo na forum WOT mam bana ;-). Pozdro. Moze Hangman sie gryzie z jakims modem, albo to czysty przypadek, osobiscie wydaje mi sie ze to nie Hangman. Ten mod jest popularny i duzo ludzi go instaluje, bylbym zalany podobnymi zgloszeniami jak na polskim forum. Quote
Recommended Posts