Mrocznakrew Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 http://www.dom1n.com/newsy/zimowy-mod-wot/ wiecie gdzie ten mod można dostać ? chętnie pobiorę :))) Quote
Administrator Aslain Posted December 21, 2014 Administrator Posted December 21, 2014 Nie wiem, ale kiedys widzialem ze spoooro wazyl, jakies 1.5GB. Quote
Administrator Aslain Posted December 21, 2014 Administrator Posted December 21, 2014 Waga nie jest ważna :D Dla mnie wazna, jesli mialbym to umiescic w paczce, to jest extra 1.5GB i juz nie mowie jak by zabilo zasoby serwera jakby po WG paczu zaczelo go na raz sciagac 100k ludzi :) Quote
GummyBeer Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 heyka czy jutro po aktualizacji servera europejskiego (9.5) bedzie juz dostepna paczka modow z XVM czy na mody bedzie troszke poczekac,jesli nie to czy przy zmianie foldera z 9.4 na 9.5 beda dzialac niektore mody.np. : hits zone,celownik snajperski,celownik arty(snajperski),karuzela . Quote
Mrocznakrew Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 Dla mnie wazna, jesli mialbym to umiescic w paczce, to jest extra 1.5GB i juz nie mowie jak by zabilo zasoby serwera jakby po WG paczu zaczelo go na raz sciagac 100k ludzi :) Jeśli masz linka to rzuć do tego moda pobiorę sobie i zainstaluje :) Quote
Administrator Aslain Posted December 21, 2014 Administrator Posted December 21, 2014 heyka czy jutro po aktualizacji servera europejskiego (9.5) bedzie juz dostepna paczka modow z XVM czy na mody bedzie troszke poczekac,jesli nie to czy przy zmianie foldera z 9.4 na 9.5 beda dzialac niektore mody.np. : hits zone,celownik snajperski,celownik arty(snajperski),karuzela . Bedzie paczka bardzo szybko i na czas mysle, ale bez niektorych modow, jak hitzony, czy dzwiekowe pewnie. Quote
mutopompka Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Jeśli masz linka to rzuć do tego moda pobiorę sobie i zainstaluje :) Ze strony: http://www.dom1n.com/newsy/zimowy-mod-wot/ Popatrz na końcowy akapit na stronie... Quote
Recommended Posts