kwasek32 Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 (edited) Dzisiaj kolejna mikrolatka zostala wprowadzona kolo godziny 05:15 czasu Londynskiego. Z nowej paczki nie dziala wiekszosc modow , xvm nie dziala. Probowalem pobawic sie w podmiane modow z katalogu 1.0.0.1 do 1.0.0 ale i tak to nic nie dalo. Mody jakie udalo mi sie w grze dostrzec to expo zalogi, celownik Taipan ( Pritsel Тaipan (Byryuza) ),biale wraki i nic wiecej z modow jakie sam od dawna instaluje z Twojej paczki @Aslain Oto logi: Aslains_WoT_Logs.zip Ps. Zamiana xvm z paczki na night xvm z wlasna modyfikacja pomogla. To logi z night xvm: Aslains_WoT_Logs.zip Edited March 29, 2018 by kwasek32 Quote
Administrator Aslain Posted March 29, 2018 Administrator Posted March 29, 2018 Z nowej paczki dla 1.0.0.1 nie dziala wiekszosc modow? Bardzo malo prawdopodobne. Quote
kwasek32 Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 (edited) Nie dziala bo instalujac nowa paczke nie powstaje katalog 1.0.0 i gra sie nie odpala , a jak sie odpali to na chwile i pulpit A po dodaniu katalogu 1.0.0 wiekszosc modow nie dziala , masz 2 archiwa ( jedno po dzisiejszej mikrolatce ktora byla rano) Edited March 29, 2018 by kwasek32 Quote
Administrator Aslain Posted March 29, 2018 Administrator Posted March 29, 2018 Bo nie uzywasz modpacka dla 1.0.0.1.... Nalezy pobrac nowy modpack, to normalne jak zawsze. Quote
kwasek32 Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 (edited) to niby jakiego instalowalem moda , 9.00? World of Tanks folder? ->> Yes Clean res_mods and mods folders? ->> Yes Current date: 29-03-2018 and time: 04:13:05 Build date: 29-03-2018 Mod-Pack Installer by Aslain Version: 1.0.0.1.00 Installed on: klient EU ~~~~~~~~~~~~~~ Edited March 29, 2018 by kwasek32 Quote
Administrator Aslain Posted March 29, 2018 Administrator Posted March 29, 2018 Nie wiem co tam masz nie tak, ja instalowalem wlasnie tego samego, i instaluje mi do poprawnego katalogu. I wszystko co instalowalem dziala, nie trzeba robic nic ze zmianami folderow. Quote
kwasek32 Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 Ty masz wszystkie swoje mody na kompie i instalator nie powoduje u Ciebie zadnych problemow ani nie gubi plikow. a zeby bylo jasniej , to w anglojezycznym forum masz SS z bledow jakie wyskakuja na nowej paczce. Po instalacji jej nie ma wcale folderu 1.0.0 bez ktorego gra nie odpala. ten katalog samemu musialem dodac zeby gra zaskoczyla. Quote
Administrator Aslain Posted March 29, 2018 Administrator Posted March 29, 2018 19 minutes ago, kwasek32 said: Ty masz wszystkie swoje mody na kompie i instalator nie powoduje u Ciebie zadnych problemow ani nie gubi plikow. a zeby bylo jasniej , to w anglojezycznym forum masz SS z bledow jakie wyskakuja na nowej paczce. Po instalacji jej nie ma wcale folderu 1.0.0 bez ktorego gra nie odpala. ten katalog samemu musialem dodac zeby gra zaskoczyla. Ta osoba z anglojezycznej sekcji uzywala zlego modpacka co nawet napisala ze sie pomylila. Co tez widac na screenshotach, bo modpack wykryl zla wersje gry. Sprawdzilem te mody co masz wybrane u siebie i zero problemow, nie wiem co miales za problem, ale nie jest on zwiazany z paczka. Oczywiscie dzieki za logi i za informowanie, podchodze do tego bez emocji, zebys nie myslal ze sie denerwuje czy cos Quote
kwasek32 Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 Ja tylko napisalem co ja mialem za problem przy instalacji modpacka 1.0.0.1 , wyskoczyla mi informacja iz mam stara wersje klienta gry a po instalacji moda przy probie uruchomienia gry wyskoczyl komunikat o braku katalogu 1.0.0 w res_mods i mods. A modpack instalowalem nowy. Quote
Smoq Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 właśnie dwa razy instalowałem i odinstalowywałem mod-packa... perki załóg, odgłosy 6ty zmysł, inne graficzne cuda, mapki hd i ekrany logowanie itd itp .. żadnych problemów... wszystko działa i jeszcze nie pamiętam by coś nie działało w taki sposób jak Ty piszesz... dziwne @Aslain - tak 3maj Quote
Recommended Posts