Jump to content

1.0.0.1 i kolejna mikrolatka

Recommended Posts

Posted (edited)

Dzisiaj kolejna mikrolatka zostala wprowadzona kolo godziny 05:15 czasu Londynskiego.

Z nowej paczki nie dziala wiekszosc modow , xvm nie dziala.

Probowalem pobawic sie w podmiane modow z katalogu 1.0.0.1 do 1.0.0 ale i tak to nic nie dalo.

Mody jakie udalo mi sie w grze dostrzec to expo zalogi, celownik Taipan ( Pritsel Тaipan (Byryuza) ),biale wraki i nic wiecej z modow jakie sam od dawna instaluje z Twojej paczki @Aslain

Oto logi:

Aslains_WoT_Logs.zip

Ps. Zamiana xvm z paczki na night xvm z wlasna modyfikacja pomogla.

To logi z night xvm:

Aslains_WoT_Logs.zip

Edited by kwasek32
Posted (edited)

Nie dziala bo instalujac nowa paczke nie powstaje katalog 1.0.0 i gra sie nie odpala , a jak sie odpali to na chwile i pulpit

A po dodaniu katalogu 1.0.0 wiekszosc modow nie dziala , masz 2 archiwa ( jedno po dzisiejszej mikrolatce ktora byla rano)

Edited by kwasek32
Posted (edited)

to niby jakiego instalowalem moda , 9.00?

World of Tanks folder?  ->> Yes
Clean res_mods and mods folders?  ->> Yes
Current date: 29-03-2018 and time: 04:13:05
Build date: 29-03-2018
Mod-Pack Installer by Aslain
Version: 1.0.0.1.00
Installed on: klient EU
~~~~~~~~~~~~~~

Edited by kwasek32
  • Administrator
Posted

Nie wiem co tam masz nie tak, ja instalowalem wlasnie tego samego, i instaluje mi do poprawnego katalogu. I wszystko co instalowalem dziala, nie trzeba robic nic ze zmianami folderow.

Posted

Ty masz wszystkie swoje mody na kompie i instalator nie powoduje u Ciebie zadnych problemow ani nie gubi plikow.

a zeby bylo jasniej , to w anglojezycznym forum masz SS z bledow jakie wyskakuja na nowej paczce. Po instalacji jej nie ma wcale folderu 1.0.0 bez ktorego gra nie odpala. ten katalog samemu musialem dodac zeby gra zaskoczyla.

• Administrator
Posted
19 minutes ago, kwasek32 said:

Ty masz wszystkie swoje mody na kompie i instalator nie powoduje u Ciebie zadnych problemow ani nie gubi plikow.

a zeby bylo jasniej , to w anglojezycznym forum masz SS z bledow jakie wyskakuja na nowej paczce. Po instalacji jej nie ma wcale folderu 1.0.0 bez ktorego gra nie odpala. ten katalog samemu musialem dodac zeby gra zaskoczyla.

Ta osoba z anglojezycznej sekcji uzywala zlego modpacka co nawet napisala ze sie pomylila. Co tez widac na screenshotach, bo modpack wykryl zla wersje gry.

Sprawdzilem te mody co masz wybrane u siebie i zero problemow, nie wiem co miales za problem, ale nie jest on zwiazany z paczka.

Oczywiscie dzieki za logi i za informowanie, podchodze do tego bez emocji, zebys nie myslal ze sie denerwuje czy cos ;)

Posted

Ja tylko napisalem co ja mialem za problem przy instalacji modpacka 1.0.0.1 , wyskoczyla mi informacja iz mam stara wersje klienta gry a po instalacji moda przy probie uruchomienia gry wyskoczyl komunikat o braku katalogu 1.0.0 w res_mods i mods.

A modpack instalowalem nowy.

Posted

właśnie dwa razy instalowałem i odinstalowywałem mod-packa... perki załóg, odgłosy 6ty zmysł, inne graficzne cuda, mapki hd i ekrany logowanie itd itp .. żadnych problemów...

wszystko działa i jeszcze nie pamiętam by coś nie działało w taki sposób jak Ty piszesz... dziwne ;)

@Aslain - tak 3maj :)