Pietek_K Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 Witam, mam problem z uruchomieniem gry z łatkami 1.0.0.3_02 i 1.0.0.3_03. Przy próbie wejścia na którykolwiek serwer pojawia się czarny ekran i uruchomienie zawiesza się. Natomiast z łatką 1.0.0.3_01 nie było żadnego problemu. Za szybką pomoc będę dozgonnie wdzięczny Quote
Administrator Aslain Posted April 15, 2018 Administrator Posted April 15, 2018 Watpie aby to byl winny modpack, ale zalacz logi do sprawdzenia. Quote
Ankuba Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 (edited) Widzę, że jest podobny problem. Tak jak na forum. U mnie ten problem jest po zaznaczeniu tego rozbudowanego drzewka. Bez tego moda ta wersja modpacka u mnie działa bez zarzutu. Aslains_WoT_Logs.zip Edited April 16, 2018 by Ankuba Quote
Administrator Aslain Posted April 16, 2018 Administrator Posted April 16, 2018 29 minutes ago, Ankuba said: Widzę, że jest podobny problem. Tak jak na forum. U mnie ten problem jest po zaznaczeniu tego rozbudowanego drzewka. Bez tego moda ta wersja modpacka u mnie działa bez zarzutu. Aslains_WoT_Logs.zip Nie udalo mi sie zreprodukowac problemu, ale przekazalem logi do tworcy. Quote
Administrator Aslain Posted April 16, 2018 Administrator Posted April 16, 2018 OK juz wiem co jest grane, za chwile wypuszcze paczke #03b. Quote
Pietek_K Posted April 16, 2018 Author Posted April 16, 2018 (edited) Witam. dzięki za szybką reakcję. W wersji 3b problem się powtórzył i instalator nie przechodzi do filmiku instalacyjnego - czarny obraz, tak jak w wersjach 2 i 3. Jednakże po osobistym sprawdzeniu muszę potwierdzić przypuszczenia Member, że chodzi tu o mod "rozbudowane drzewko badań". Po odznaczeniu tego moda, gra uruchomiła się bezproblemowo i to w wersji 3b. Pozdrawiam Edited April 16, 2018 by Pietek_K Quote
Administrator Aslain Posted April 16, 2018 Administrator Posted April 16, 2018 Wiecej tutaj juz nie pomoge, mod ma status beta, wiec moze roznie dzialac, wciaz jest rozwijany. Dobrze jest sprawdzic tez tylko z tym modem, i ustawic jakies inne opcje w menu tego moda w hangarze. Najlepiej jakies domyslne. Ponadto tez logi by sie przydaly do sprawdzenia. Quote
Recommended Posts