Jump to content
Sign in to follow this  
kwasek32

Problem z modami

Recommended Posts

Po wgraniu paczki 13 jest problem i nie wiem jak go rozwiazac.

Mianowicie dosc dlugie wczytywanie do bitwy mimo iz bitwa sie juz rozpoczela , oraz error wyswietlania misji osobistych.

 

Na dole screeny dodaje z tymi przypadkami i logi.

 

 

 

 

 

shot_060a.jpg

Edited by kwasek32

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sprawdz bez Pomocnika Misji Os. nie dziala on z tymi nowymi kampaniami itp. Po za tym to error z niego.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok to czekam, ps. przegapiles swoj nick obok pasku pod listwa przycisków ;) W logach XVM widnieje tez ID gracza po którym można go odnaleźć w bazie danych WG - jeśli zależy już tak na prywatności.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hehe dzieki, mozna zamknac posta , dziala po usunieciu misji osobistych

Edited by kwasek32

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.