Ankuba Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 (edited) Na forum jeden z użytkowników wrzucił obrazki na którym widać błąd celownika po włączeniu AA+ (pokazuje się dodatkowe nieruchome kółko) Mam to samo, podaję logi może się przydadzą. Mam zainstalowany celownik niszczyciel zielony, AA+ z 5 sek. aktywnością oraz celownik serwerowy niebieski stylizowany. Aslains_WoT_Logs.zip Na forum określono, że to celownik serwerowy od PMOD powoduje ten błąd. Edited October 9, 2018 by Ankuba Quote
Administrator Aslain Posted October 9, 2018 Administrator Posted October 9, 2018 Nie umiem tego odtworzyc, po instalacji takich samym modow, mam poprawna ilosc elementow celownika: Quote
Ankuba Posted October 9, 2018 Author Posted October 9, 2018 To się dzieje tylko i wyłącznie po włączeniu autoaima z paczki i złapaniu celu. Quote
Administrator Aslain Posted October 9, 2018 Administrator Posted October 9, 2018 Teraz sie udalo, rzeczywiscie jest jak opisujesz. Quote
Recommended Posts