ktchm Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Bardzo dziękuje już nigdy więcej Twojego modpacka nie zainstaluje . Powód jest jeden po instalacji wszystkie materiały eksploatacyjne znikły , odinstalowałem Twoje mody i brak materiałów ( apteczki , gaśnice i zestawy naprawcze ) w magazynie też niema czyli jestem w plecy bo muszę zakupić i zainstalować od nowa . Jeszcze raz wielkie dzięki , kiedyś naprawdę było super a teraz całkowite dno . Cześć Quote
Administrator Aslain Posted November 4, 2018 Administrator Posted November 4, 2018 Poważnie? Chciało się rejestrować na forum żeby tylko napisać coś niemiłego? Mody które sciągają różne rzeczy z czołgów są opisane w modpaku wraz z odpowiednimi ostrzeżeniami. Jeśli to zignorowałeś to nie moja wina. Po drugie mody te sciągają a nie kasują czy sprzedają te materiały, więć nie ma opcji żebyś musiał od nowa coś kupować. Istnieje mod (Seller) ktory sluzy do sprzedawania wielu rzeczy na raz, moze go zainstalowales i kliknales cos w nim nie wiedząć co. 1 Quote
Ankuba Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Zaraz wróci i przeprosi, że się pomylił. Quote
Kapsello Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Sam coś kliknąłeś, w wyniku czego sprzedałeś materiały eksploatacyjne, a teraz szukasz winnego. Masakra. Quote
ktchm Posted November 5, 2018 Author Posted November 5, 2018 Na pewno nie będzie powrotu , życzę powodzenia . Quote
OjciecPablo Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 (edited) Jak powiedział klasyk " Bo czytać to trzeba umić " Edited November 13, 2018 by OjciecPablo Quote
Recommended Posts