graczwot-a Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Witam, jak w temacie po zalogowaniu się do drugiego konta przez klienta gry, po każdej bitwie gra się zawiesza, czym to może być spowodowane ? Bez modów działa normalnie. Quote
Administrator Aslain Posted January 25, 2019 Administrator Posted January 25, 2019 Pierwsze slysze o takim problemie, ale mozesz zalaczyc logi, moze cos tam bedzie. Quote
graczwot-a Posted January 25, 2019 Author Posted January 25, 2019 No zakręciłem się a czytałem że trzeba te logi dołączyć sorry. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted January 25, 2019 Administrator Posted January 25, 2019 W logach pythona cos paskudnie sie wysypalo... strasznie duzo bledow. Usun moda ATAC! na probe, niektorym graczom powodowal on zawieszki. Quote
graczwot-a Posted January 25, 2019 Author Posted January 25, 2019 No i to było to ! Teraz mój syn na drugim koncie gra i jest bez zawieszania, dzięki za pomoc :) Quote
graczwot-a Posted January 26, 2019 Author Posted January 26, 2019 Dziwne jest tylko to że ja na swoim koncie grałem bez żadnych problemów, ale to już mało ważne. Dobrze że wszystko działa, jeszcze raz dzięki, cześć. Quote
Recommended Posts