kalkin Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 Po wyjściu z bitwy gra wisi na ekranie: Wargaming Game Center trzeba zamknąć w procesach bo nie ma możliwości uruchomienia gry. Pliki gry były sprawdzane i naprawiane. Paczka z modami była reinstalowana. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted March 4, 2019 Administrator Posted March 4, 2019 Gralem pare bitew na tych samych modach co w logach i nie napotkalem takiego problemu. Zobacz bez moda od dzwiekow Zorgane. Mozliwe ze jest zabugowany, bo ludzie zglaszaja na forach wlasnie problem z wyjsciem do hangaru. Quote
kalkin Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 (edited) Usunięcie dźwięków od Zorgane pomogło. Edited March 4, 2019 by kalkin Quote
Administrator Aslain Posted March 5, 2019 Administrator Posted March 5, 2019 Jakim czolgiem grales w momencie jak to sie dzialo? Czy ogladanie powtórki z gry tez powoduje jakies zawieszki czy tez tylko bylo to w momencie wychodzenia z bitwy? W jaki sposob wychodziles z bitwy: automatycznie (po jej zakonczeniu), czy jak zginales to wychodziles recznie? Czy przed takich wychodzeniem recznym zmieniales podglad na inny czolg ktory byl w bitwie ? (jesli tak to jaki?). Quote
kalkin Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 (edited) W moim przypadku problem dotyczył tylko T92 HMC i Tiger'a (P), jedna osoba z klanu też coś wspominała, że ma z tym problem a wspólnym mianownikiem była Twoja paczka. Problem pojawiał się i przy automatycznym zakończeniu bitwy i po ręcznym wyjściu do garażu. Próbowałem też mimo śmierci na polu bitwy poczekać do końca bitwy aby wrócić do garażu automatycznie i też włączało się magiczne okienko. Najdziwniejsze było to, że po kliknięciu alt+f4 gra się wyłączała a mimo to nie mogłem jej uruchomić - przycisk "graj" był nieaktywny. Dopiero ręczne wywalenie procesu launchera pozwalało na dalszą grę. Co do zmiany podglądu to nie miało znaczenia komu siedzę na plecach. Zwiecha była za każdym razem. Edited March 5, 2019 by kalkin Quote
Administrator Aslain Posted March 5, 2019 Administrator Posted March 5, 2019 Dzieki, a jeszcze powiedz to bylo za kazdym razem, czy czasami? Quote
kalkin Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 To zależy :) Po czyszczeniu i naprawie wota oraz instalacji paczki z modami mogłem raz pojechać i normalnie wrócić do garażu. Każda następna bitwa powodowała utknięcie na ekranie "wchodzenie do gry". Quote
Administrator Aslain Posted March 5, 2019 Administrator Posted March 5, 2019 Chcialo by Ci się sprawdzić to instalujac same dzwieki dzial zorgane bez innych modow? Nie mam takich pojazdow jakie wymieniles i nie dam rady odtworzyc podobnych warunkow :/ Quote
kalkin Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 (edited) Zainstalowałem 13 (same dźwięki od zorgane), zagrałem kilkanaście bitew i powrót do garażu był normalny. Powrót do 13 mody+dźwięki Z. = dwie bitwy i dwie zwiechy przy powrocie do garażu. Paczka 13 moje mody bez dźwięków Z. i powroty są normalne. Edited March 6, 2019 by kalkin Quote
Administrator Aslain Posted March 6, 2019 Administrator Posted March 6, 2019 Tak jak przypuszczalem, to nie Zorgane jest popsute ale gryzie sie z jakims modem. W logach które udostpeniłes następujące mody sie wysypały: - Perki załogi w bitwie - Otrzymane trafienia w bitwie - XVM Mozna by sprawdzic to co zwykle instalujesz + Zorgane, minus perki zalogi, i potem jesli problem nadal jest to minus ostrzymane trafienia w bitwie. Quote
kalkin Posted March 7, 2019 Author Posted March 7, 2019 (edited) Problem powodował mod "otrzymane trafienia w bitwie" w połączeniu z dźwiękami od zorgane. Edited March 7, 2019 by kalkin 1 Quote
Administrator Aslain Posted March 7, 2019 Administrator Posted March 7, 2019 Tak mi juz dzisiaj zglaszano. Czekalem jeszcze na wiecej raportow. Mialem dodac te informacje do dziennika zmian ale wlasnie. Quote
Recommended Posts