masaxer Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 Witam. Co może być nie tak że nie wyświetla poziomu mojego wn8 w garażu i w czasie bitwy a innych graczy tak? Quote
mutopompka Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 A aktywne konto na stronie XVM-a masz? https://modxvm.com/en/ Zaloguj się na tej stronie kontem z WOT-a i w menu SETTINGS klinij UPDATE STATISCIC oraz ACTIVATE, następnie włącz ponownie wota i wszystko powinno być już OK. Quote
masaxer Posted August 14, 2019 Author Posted August 14, 2019 No niestety nie jest ok. Sprawdziłem wszystko na stronie xvm. Nie od dzisiaj tego używam. Do tej pory nie było żadnych problemów. Nie wiem o co chodzi. Może jakiś mod ma konflikt? W czasie bitwy wszystkich graczy pokazuje tylko nie mojego. Same kreski. To samo w garażu. Pokazuje EFF a WN8 nie. Quote
Administrator Aslain Posted August 14, 2019 Administrator Posted August 14, 2019 Zresetuj tokena na wszelki wypadek. Quote
Recommended Posts