_BoneCrusher Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Witam, o co chodzi z tymi linkami, dlaczego są ukryte ? Trzeba się logować, płacić czy coś ? Nigdy tak nie było. Czekam na jakieś info. Pozdro Marcin Quote
mutopompka Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Linki działają.... #6 i #7 są "zdrowe". PS. Nie musisz nic płacić ani się logować. Quote
Administrator Aslain Posted August 17, 2019 Administrator Posted August 17, 2019 11 hours ago, _BoneCrusher said: Witam, o co chodzi z tymi linkami, dlaczego są ukryte ? Trzeba się logować, płacić czy coś ? Nigdy tak nie było. Czekam na jakieś info. Pozdro Marcin Po prostu zamiast je usuwac, zrobilem je przekreslone i bardzo ciemne, aby nikt nie klikal na nich gdyz sa nieaktualne, jedyne ktore dzialaja na te chwile to 6 i 7 jak napisal kolega powyzej. Powodem sa wakacje, nie jestem w stanie wysylac tyle razy tak duzego pliku, przy tak zlym internecie ktory mam na wakacjach, nie mowiac jak duzo transferu mobilnego mi to zabierze.... Po za tym pobieranie nie jest platne, nie nalezy nigdzie i nikomu placic aby pobrac modpack. Mozna oczywiscie dobrowolnie wesprzec tworzenie modpacka, ale do tego sa narzedzia wyswietlanie na stronie glownej po prawej. Quote
_BoneCrusher Posted August 17, 2019 Author Posted August 17, 2019 A wakacje już rozumiem, to miłego odpoczynku :) Quote
Recommended Posts