dydex Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 (edited) podłączam sie do problemu. wot wywalony w trakcie bitwy 30vs30 X poziom. za cholerę nie można wejść do bitwy. Ponadto efekt "pływania otoczenia " potwierdzam w 100 procentach . wcześniej nie miałem nigdy zastrzeżeń do paczki. Instalacja nowej paczki nie pomaga !!! Edited June 16, 2019 by dydex Quote
Administrator Aslain Posted June 16, 2019 Administrator Posted June 16, 2019 Efekt plywania otoczenia to blad w grze, nie zdziwilbym sie jak ten drugi to tez. Quote
dydex Posted June 16, 2019 Author Posted June 16, 2019 ewidentnie wywala grę 30vs30 tiery X trzeci raz mam tak dzisiaj . To nie błąd gry tylko modów Quote
Administrator Aslain Posted June 16, 2019 Administrator Posted June 16, 2019 12 minutes ago, dydex said: ewidentnie wywala grę 30vs30 tiery X trzeci raz mam tak dzisiaj . To nie błąd gry tylko modów Zalacz logi i jakas powrotke z wielkiej bitwy. Quote
Administrator Aslain Posted June 16, 2019 Administrator Posted June 16, 2019 Wyglada na to ze to XVM. Chociaz 100% pewnosci nie mam. Jak ktos gra z Otrzymane trafienia w bitwie (Battle Hits Viewer) to niech sprawdzi czy bez tego moda. I przypominam aby zalaczac logi, bez nich jest ciezko cokolwiem sprawdzac. Quote
dydex Posted June 18, 2019 Author Posted June 18, 2019 (edited) załączam logi . chociaż wczoraj nie trafiłem na bitwę 30x30. a powtórki nie mam bo grę wywalało wczoraj na ekranie wejścia do bitwy . Aslains_WoT_Logs.zip Edited June 18, 2019 by dydex Quote
Administrator Aslain Posted June 18, 2019 Administrator Posted June 18, 2019 Dzieki, zalacz tez logi kiedy faktycznie wystapi problem, i upewnij sie ze uzywasz najnowszej paczki w czasie grania. Quote
dydex Posted June 23, 2019 Author Posted June 23, 2019 (edited) ponownie to samo zainstalowana najnowsza paczka załączam logi grę wywaliło w bitwach 30vs30 Aslains_WoT_Logs.zip Edited June 23, 2019 by dydex Quote
Administrator Aslain Posted June 23, 2019 Administrator Posted June 23, 2019 16 minutes ago, dydex said: ponownie to samo zainstalowana najnowsza paczka załączam logi grę wywaliło w bitwach 30vs30 Aslains_WoT_Logs.zip 369.85 kB · 0 downloads W logach kilka razy mod ATAC! wysypal bledy, pograj bez niego, moze to jego wina, ale nie musi byc. Quote
dydex Posted June 24, 2019 Author Posted June 24, 2019 (edited) najgorsze jest to że teraz wysypuje grę w bitwach 30vs30 X tier na końcu bitwy . przesyłam logi. może ktoś coś wie . skoda byłoby usunąć modpacka :( Aslains_WoT_Logs.zip Edited June 24, 2019 by dydex Quote
wicher Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 (edited) Ja miałem problem z wywalaniem podczas wchodzenia do bitwy. Gram bez ATAC! i problem się już nigdy nie powtórzył. Edited June 28, 2019 by wicher pomyłka Quote
Administrator Aslain Posted June 28, 2019 Administrator Posted June 28, 2019 On 6/24/2019 at 7:19 PM, dydex said: najgorsze jest to że teraz wysypuje grę w bitwach 30vs30 X tier na końcu bitwy . przesyłam logi. może ktoś coś wie . skoda byłoby usunąć modpacka :( Aslains_WoT_Logs.zip 324.58 kB · 2 downloads Nadal nie usunales ATAC tak jak radzilem. Quote
dydex Posted August 31, 2019 Author Posted August 31, 2019 może wreszcie naprawiłbyś błąd wywalania gry w trakcie bitwy 30vs30 ???? kolejna łatka kolejny ten sam problem ja p......ile można ??? nie będę ponownie załączał logów bo wysyłane jest podobno zgłoszenie błędu 2 Quote
Metafan Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 16 hours ago, dydex said: może wreszcie naprawiłbyś błąd wywalania gry w trakcie bitwy 30vs30 ???? kolejna łatka kolejny ten sam problem ja p......ile można ??? nie będę ponownie załączał logów bo wysyłane jest podobno zgłoszenie błędu Nie podoba sie to nie używaj paczki,idź od kogoś innego sobie pobierz i zobaczymy gdy będziesz miał błąd czy tak samo szybko Ci pomoże,powodzenia,Aslain nie naprawia modów i ich działania bo nie on je wydaje,daj logi bez ATAC! tak jak radził i poszuka dalej ;0 1 1 1 Quote
merfay Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 U mnie to samo . Wywala mnie z bitew 30x30 :/ tutaj logi Aslains_WoT_Logs_Archiver.exe Quote
Administrator Aslain Posted September 3, 2019 Administrator Posted September 3, 2019 12 hours ago, merfay said: U mnie to samo . Wywala mnie z bitew 30x30 :/ tutaj logi Aslains_WoT_Logs_Archiver.exe 1017.05 kB · 2 downloads Niestety to nie logi, to program do ich tworzenia. Quote
merfay Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 A to przepraszam . Gdzie znajdę te logi ? Quote
Administrator Aslain Posted September 4, 2019 Administrator Posted September 4, 2019 Ten program je generuje, uruchom go, ale z poziomu folderu gry. Quote
merfay Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 no właśnie tak robię ale nie tworzy mi się ten plik zip Aslains_WoT_Logs.zip . folder Archiver logs jest pusty :( Quote
Piotr2301 Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 (edited) i to tylko wielka bitwa miałem zacząć ten wątek ale widze już jest od razu wpiszę że używam XVM i każdy błąd pisze crashed XVM czyli coś tam jest nie tak Aslain może ty coś pomożesz albo trzeba wyłączyć wielkie bitwy Edited September 29, 2019 by Piotr2301 Quote
Administrator Aslain Posted September 30, 2019 Administrator Posted September 30, 2019 @merfay W takim przypadku zalacz pliki recznie, informacja w podpisie posta. @Piotr2301 Folder jak i same pliki z raportami jest bezuzyteczny. Szczerze jesli do tego czasu nie wiadomo co to robi, tym paru osobom w tym watku to watpie aby dalo sie znalezc powod. Tutaj ktoś utworzył wątek, ale bez logów to nic tam nie da i tak. Oni też proszą o logi z czystego XVM, a nie zmodowanego jak u mnie, do tego bez innych modow. https://koreanrandom.com/forum/topic/52031-constant-crashes-in-grand-battles-only/ Quote
Piotr2301 Posted September 30, 2019 Posted September 30, 2019 dzx Aslain wyczuwam tutaj temat rzeka szkoda że wszystkie aktualizacje tylko psują grę zamiast ją poprawiać Quote
kwasek32 Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 On 9/5/2019 at 6:01 PM, merfay said: no właśnie tak robię ale nie tworzy mi się ten plik zip Aslains_WoT_Logs.zip . folder Archiver logs jest pusty :( Ten sam problem co ja masz . Jednak ja uslyszalem inna odpowiedz gdy o tym wspomnialem i przy okazji -3 od jakiegos wszechwiedzacego obroncy ktory jedynie sobie tutaj posty probuje nabijac w kazdym temacie jaki sie pojawi. A wracajac do tematu "wylacz antywirusa , zapore windosowska i cos tam innego co blokowac moze dzialanie tego programu" A jak to wyzej nie pomoze to reinstalacja windowsa pozostaje. ( co w moim przypadku i tak nic a nic nie pomogla) :) On 9/1/2019 at 2:51 PM, Metafan said: Nie podoba sie to nie używaj paczki,idź od kogoś innego sobie pobierz i zobaczymy gdy będziesz miał błąd czy tak samo szybko Ci pomoże,powodzenia,Aslain nie naprawia modów i ich działania bo nie on je wydaje,daj logi bez ATAC! tak jak radził i poszuka dalej ;0 Nie udzielaj sie skoro nic nie wnosisz do tego tematu a jedynie piszesz gdzie popadnie by sobie posty nabijac :) 1 Quote
dydex Posted October 12, 2019 Author Posted October 12, 2019 (edited) wrzucam logi. wywaliłem już wszystkie sugerowane mody ....bitwę wywala mi zawsze przy stanie 28:....może masz jakiś pomysł od czego ? szukanie na okrągło kiedy bitwa 30vs30 jest co kilkanaście bitew jest bez sensu. może coś poradzisz. i proszę pseudo pomagierów typu" nie pasuje to nie instaluj" o niezaśmiecanie forum dziecięcymi tekstami. Walczę z tym już od dość dawna i po każdej aktualizacji gry problem powraca . Irytujące kiedy masz na koncówce szansę na misję ... Aslains_WoT_Logs.zip Aslains_WoT_Logs.zip Edited October 12, 2019 by dydex Quote
Administrator Aslain Posted October 12, 2019 Administrator Posted October 12, 2019 Jesli chodzi o wywalanie w bitwach 30x30 to ponoc winny jest XVM, dlatego powinno sie to do nich zglaszac, ale aktualnie nie ma sensu bo XVM nie dziala poprawnie do konca, wciaz przenosza go do klienta 64bit i nie zajmuja sie innymi rzeczami. Quote
Recommended Posts