LionC Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Witam Po zainstalowaniu paczki mam problem z info o pociskach, a mianowicie po najechaniu na pocisk nie pokazuje informacji- wyjątek stanowią pociski HE. Ktoś orientuje się jaki mod to może powodować lub jak to naprawić? Problem z brakiem info o pociskach mam od długie czasu i to nie jest problem obecnego patcha. Po zainstalowaniu moda na staty w wynikach bitwy( mod pokazujący wn8 gracza+ z danej bitwy) co kilka bitew długo wczytuje garaż, a jak kliknę w wota to robi się brak odpowiedzi. Czy to jest normalne w używaniu tego moda? Po usunięciu tego moda problem znikł. Quote
LionC Posted December 13, 2019 Author Posted December 13, 2019 Problem z info o pociskach rozwiązane- wyłączyłem przesuwanie hitloga. https://prnt.sc/qagcx4 Teraz problem z jumbo v3 na 2 lufowcu Quote
Administrator Aslain Posted December 13, 2019 Administrator Posted December 13, 2019 Z tym na razie nie mozna nic zrobic, prawdopodobnie wszystkie celowniki musza zostac zaktualizowane, dam znac autorowi chociaz pewnie o tym wie. Quote
LionC Posted December 13, 2019 Author Posted December 13, 2019 w obecnej chwili jedynie standardowy z wot? Quote
Recommended Posts