LionC Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Witam Po zainstalowaniu paczki mam problem z info o pociskach, a mianowicie po najechaniu na pocisk nie pokazuje informacji- wyjątek stanowią pociski HE. Ktoś orientuje się jaki mod to może powodować lub jak to naprawić? Problem z brakiem info o pociskach mam od długie czasu i to nie jest problem obecnego patcha. Po zainstalowaniu moda na staty w wynikach bitwy( mod pokazujący wn8 gracza+ z danej bitwy) co kilka bitew długo wczytuje garaż, a jak kliknę w wota to robi się brak odpowiedzi. Czy to jest normalne w używaniu tego moda? Po usunięciu tego moda problem znikł. Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted December 12, 2019 Administrator Share Posted December 12, 2019 Quote Link to comment
LionC Posted December 13, 2019 Author Share Posted December 13, 2019 Problem z info o pociskach rozwiązane- wyłączyłem przesuwanie hitloga. https://prnt.sc/qagcx4 Teraz problem z jumbo v3 na 2 lufowcu Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted December 13, 2019 Administrator Share Posted December 13, 2019 Z tym na razie nie mozna nic zrobic, prawdopodobnie wszystkie celowniki musza zostac zaktualizowane, dam znac autorowi chociaz pewnie o tym wie. Quote Link to comment
LionC Posted December 13, 2019 Author Share Posted December 13, 2019 w obecnej chwili jedynie standardowy z wot? Quote Link to comment
Recommended Posts