Ankuba Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 (edited) Wklejam python.loga (logi się nie generują) bo ja się na tym nie znam i nie wiem czy tu widać czy ta opcja XVM się samowolnie ładuje - UKRYJ CZOŁG W PROMOCJI (w tle w garażu). Sprawdziłem instalatora i ta opcja jest z całą pewnością u mnie nie zaznaczona. Z tej grupy zaznaczam tylko ukryj powiadomienia na guziku panelu informacyjnego w prawym dolnym rogu. Generalnie na tym czołgu mi nie zależy, to tak dla porządku i informacyjnie bo ktoś tam na forum też informował, że mu się jakieś inne funkcje powłączały. python.log Edited January 27, 2020 by Ankuba Quote
Administrator Aslain Posted January 27, 2020 Administrator Posted January 27, 2020 Zalacz tez log .inf Quote
Ankuba Posted January 27, 2020 Author Posted January 27, 2020 (edited) A gdzie tego szukać, bo przejrzałem folder z grą i tam nie ma takiego pliku? xvm.log Edited January 27, 2020 by Ankuba Quote
Administrator Aslain Posted January 27, 2020 Administrator Posted January 27, 2020 Informacje masz w podpisie mojego posta. Quote
Administrator Aslain Posted January 27, 2020 Administrator Posted January 27, 2020 A czy bez modow widzisz ten czolg, bo ja nie Quote
Ankuba Posted January 27, 2020 Author Posted January 27, 2020 No faktycznie nie ma. Wyszedł fail z mojej strony (i trochę WG). Przepraszam. Quote
Administrator Aslain Posted January 27, 2020 Administrator Posted January 27, 2020 Spoko. No nikt by nie pomyslal ze WG nie pokaze czolgu w promocji. Quote
Recommended Posts