Jump to content

Czy trzeba jakoś zapisać wybór modów?

Recommended Posts

• Administrator
Posted

Mozesz dac konkretny przyklad, najlepiej z fotkami, co bylo a co jest teraz? Ponad to czym sie roznia te logi dwa od siebie? Porownalem sobie te logi, i roznia sie tylko tym ze pierwszy jest po instalacji bez odpalania gry, a drugi wygenerowany juz po odpaleniu gry chociaz raz. Po za tym nie wydaje mi sie zeby sie czyms roznily, to te same mody.

Posted

po odpaleniu gry 2 raz pojawiają mi się  dane na każdym czołgu na karuzeli.

zmysł który miał się świeci 10s już nie świeci.

dodaje się też jakiś mod który zmienia grafikę paska HP nad czołgami,zwiększa mapkę, zmienia na mini mapce obręcze stopowania.

Posted

Czy xvm zawsze jest uruchomiony? Bo po ponownym włączeniu gry wyskakuje mi okienko w grze że xvm nie jest zładowany ale dodaje mi własnie statystyki na każdym czołgu na pasku wyboru czołgu.

• Administrator
Posted

Nie wiem co rozumiesz przez XVM, jesli staty to jak je raz aktywujesz to masz aktywne przez chyba 10 dni, i potem znow trzeba aktywowac, sam XVM to nie staty a wielki mod od prawie wszystkiego w grze.

Zalacz jakies screenshoty bo ciezko tu teoretyzowac nie widzac dokladnie tego o czym mowa.

Posted

Właśnie wczytało mi dodatkowe mody. 

W tym momencie nie działa mi już czas na 6 zmyśle i nie mam panelu z penetracja, a doszło mi coś takiego plus w bitwie mam zmienione okręgi na mapce i paski nad czołgami.

ss.png

• Administrator
Posted

Z logow wynika ze taki konfig XVM jak widac na screenie sobie wybrales, nic w sumie nie wybrales z galezi XVM po za samym buildem XVM z opcja pokazywania zarowki przez 10 sek.

Musisz pamietac ze XVM sklada sie z wielu modow i wybierajac jego instalacje wiele z nich dostatniesz domyslnie wlaczonych, jesli ich nie chcesz musisz wybrac to co chcesz widziec w galezi XVM, lub nie instalowac XVM wcale. W skrocie wybierajac ze chcesz zarowke na 10sek, bedziesz mial tez instalowane niektore inne rzeczy taka jest juz natura xvm.

Posted

Kurcze myślałem że wszystko okey, a jedna nie.

Poszukałem i znalazłem te same mody tylko bez xvm.

6 zmysł z pmoda i reszta też.

po wyłączeniu gry i włączeniu 6 zmysł i panel penetracji nie działa. O co chodzi?

Jak wgram je od nowa to działa.

Posted

No raczej...
Po restarcie gry nie działaj mi 3 mody
6 zmysł 10sek
hp drużyn
panel penetracji 

kalkulator MOE ciągle działa

Oczywiście jak zainstaluje mody ponownie to działają