Daniel123456 Posted February 13, 2020 Posted February 13, 2020 Witam. Mam pytanie czy po wybraniu modów trzeba to jakoś zapisać w innym folderze żeby po ponownym włączeniu gry były te same mody? Wczoraj wgrałem sobie 4-5 modów a dzisiaj mam dużo więcej. Plus do tego wczoraj miałem zmysł z czasem 10s a dzisiaj już nie. Aslains_WoT_Logs.zip A tutaj wysyłam zipa do modów które wybrałem Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted February 13, 2020 Administrator Posted February 13, 2020 Mozesz dac konkretny przyklad, najlepiej z fotkami, co bylo a co jest teraz? Ponad to czym sie roznia te logi dwa od siebie? Porownalem sobie te logi, i roznia sie tylko tym ze pierwszy jest po instalacji bez odpalania gry, a drugi wygenerowany juz po odpaleniu gry chociaz raz. Po za tym nie wydaje mi sie zeby sie czyms roznily, to te same mody. Quote
Daniel123456 Posted February 13, 2020 Author Posted February 13, 2020 po odpaleniu gry 2 raz pojawiają mi się dane na każdym czołgu na karuzeli. zmysł który miał się świeci 10s już nie świeci. dodaje się też jakiś mod który zmienia grafikę paska HP nad czołgami,zwiększa mapkę, zmienia na mini mapce obręcze stopowania. Quote
Daniel123456 Posted February 13, 2020 Author Posted February 13, 2020 Czy xvm zawsze jest uruchomiony? Bo po ponownym włączeniu gry wyskakuje mi okienko w grze że xvm nie jest zładowany ale dodaje mi własnie statystyki na każdym czołgu na pasku wyboru czołgu. Quote
Administrator Aslain Posted February 13, 2020 Administrator Posted February 13, 2020 Nie wiem co rozumiesz przez XVM, jesli staty to jak je raz aktywujesz to masz aktywne przez chyba 10 dni, i potem znow trzeba aktywowac, sam XVM to nie staty a wielki mod od prawie wszystkiego w grze. Zalacz jakies screenshoty bo ciezko tu teoretyzowac nie widzac dokladnie tego o czym mowa. Quote
Daniel123456 Posted February 13, 2020 Author Posted February 13, 2020 Właśnie wczytało mi dodatkowe mody. W tym momencie nie działa mi już czas na 6 zmyśle i nie mam panelu z penetracja, a doszło mi coś takiego plus w bitwie mam zmienione okręgi na mapce i paski nad czołgami. Quote
Administrator Aslain Posted February 14, 2020 Administrator Posted February 14, 2020 Z logow wynika ze taki konfig XVM jak widac na screenie sobie wybrales, nic w sumie nie wybrales z galezi XVM po za samym buildem XVM z opcja pokazywania zarowki przez 10 sek. Musisz pamietac ze XVM sklada sie z wielu modow i wybierajac jego instalacje wiele z nich dostatniesz domyslnie wlaczonych, jesli ich nie chcesz musisz wybrac to co chcesz widziec w galezi XVM, lub nie instalowac XVM wcale. W skrocie wybierajac ze chcesz zarowke na 10sek, bedziesz mial tez instalowane niektore inne rzeczy taka jest juz natura xvm. Quote
Daniel123456 Posted February 14, 2020 Author Posted February 14, 2020 ok dzięki za wyjaśnienie. Quote
Daniel123456 Posted February 14, 2020 Author Posted February 14, 2020 Kurcze myślałem że wszystko okey, a jedna nie. Poszukałem i znalazłem te same mody tylko bez xvm. 6 zmysł z pmoda i reszta też. po wyłączeniu gry i włączeniu 6 zmysł i panel penetracji nie działa. O co chodzi? Jak wgram je od nowa to działa. Quote
Daniel123456 Posted February 15, 2020 Author Posted February 15, 2020 Czy w logach mam moda na 6 zmysł i penetrację z pmoda? Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted February 15, 2020 Administrator Posted February 15, 2020 Nie dziala 6 zmysl w jakim sensie? Uzywasz zalogi ktora ma dowodce wyszkolonego w tym celu? Quote
Daniel123456 Posted February 15, 2020 Author Posted February 15, 2020 No raczej... Po restarcie gry nie działaj mi 3 mody 6 zmysł 10sek hp drużyn panel penetracji kalkulator MOE ciągle działa Oczywiście jak zainstaluje mody ponownie to działają Quote
Administrator Aslain Posted February 15, 2020 Administrator Posted February 15, 2020 Nic tu wiecej nie pomoge niestety, cokolwiek tam sie dzieje to robi to lokalny komputer. Quote
Recommended Posts