Ankuba Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 Witam. W mojej konfiguracji modpacka zauwazyłem takie błędy: - brak dźwięku mojego strzału - brak dźwięku otrzymanego trafienia - lustrzane odbicie ikonek (bez XVM) - widać zarówno w bitwie jak i na panelu przed bitwą gdzie widoczny jest jeszcze WOTowski rzymski tier pojazdu. Nie mam XVM Tradycyjnie logów nie mogę wygenerować python.log _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_Options.inf _Aslains_Installer_CompList.log Quote
Administrator Aslain Posted March 4, 2020 Administrator Posted March 4, 2020 Na razie nie ma usuwacza lustrzanego odbicia bez XVM, moze pozniej, pod wieczor, nie mam informacji co robi autor w tej chwili. Co do innych problemow z dzwiekiem, nie sadze zeby to bylo z powodu modow. Quote
Ankuba Posted March 4, 2020 Author Posted March 4, 2020 Odinstalowałem paczkę i wszystko słychać. Pewnie muszę poczekać kilka dni aż się wszystko ,,podociera". Pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted March 4, 2020 Administrator Posted March 4, 2020 Wgralem te same mody co masz i wszystkie dzwieki slysze. Quote
Recommended Posts