YodaBGR Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 Często dopracowuje zestaw modów, ale w trakcie ich przeglądania po kolei, z otwartym oknem podglądu, wyskakuje błąd z powodu pełnej pamięci i wtedy już nie można zainstalować wybranych modów, a po ponownym uruchomieniu wyboru należy dokonać od nowa. Błąd spotykam od bardzo dawna i przyznam że mnie mocno wyprowadza z równowagi. Quote
Administrator Aslain Posted March 6, 2020 Administrator Posted March 6, 2020 To znany blad i niestety nie mam w ogole pomyslu jak to naprawic. Jesli przegladasz podglad modow wielokrotnie i w duzej ilosci to w pewnym momencie skonczy sie pamiec, jedyny pomysl to wylaczyc instalator i odpalic na nowo gdzies w polowie, zeby zwolnic wczesniej zajeta pamiec. Quote
krystianh4296 Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 A nie lepiej dać lepszy instalator ? Albo zrobić instalator w którym wszystkie mody jednego typu będą w jednej części instalatora i żeby po kolei by się wybierało co się tam chce i wszystkie mody po wybraniu z jednej grupy byłyby odrazu instalowane. Bo ja np musiałem wybierać mody z 5 razy zanim mi się udało zainstalować to co chciałem. Quote
Recommended Posts