dzapan Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 (edited) Po instalacji ostatniej paczki modów tj. v.1.8.0.1_02 przestała mi się pojawiać ikonka 6 zmysłu, działa tylko dźwięk 6 zmysłu, ale brak ikonki. Dodam, ze nie używałem żadnego moda na 6 zmysł, ani żadnej customowej ikonki, ani dźwięku. Proszę o pomoc. Logi nie chcą się wygenerować. Więc wrzucam wymagane pliki. Z góry dziękuję. EDIT: "Naprawiłem", po zainstalowaniu najnowszej paczki w folderze res (World_of_Tanks_EU\res_mods\mods\shared_resources\xvm\res\ ), pojawił się plik SixthSense.png, który był pusty, w sensie nie było tam żadnej ikonki, ani nic. Usunąłem ten plik i żarówka znów działa Proszę sprawdzić, dlaczego mimo nie wybrania żadnej customowej żarówki, wrzuciło mi taki pusty plik. Dodam, że zawsze mam zaznaczoną opcję, żeby usuwać stare mody podczas instalacji nowej paczki. Więc to nie jakaś pozostałość po starych modach. Poza paczką Aslaina, nigdy nic nie wgrywałem, a instalka WoTa w miarę świeża (1,5 miecha). Dziękuję za modpacka i pozdrawiam python.log _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log xvm.log _Aslains_Installer_Options.inf Edited March 14, 2020 by dzapan Quote
Administrator Aslain Posted March 14, 2020 Administrator Posted March 14, 2020 Poprawie to w nastepnym modpacku. Quote
madziar Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 w paczce #06 jest juz wyswietlana poprawnie zarowka ale nadal nie wyswietla sie przez 10 sekund. Komponent 795/1423 Quote
Administrator Aslain Posted March 16, 2020 Administrator Posted March 16, 2020 47 minutes ago, madziar said: w paczce #06 jest juz wyswietlana poprawnie zarowka ale nadal nie wyswietla sie przez 10 sekund. Komponent 795/1423 Zalacz logi. Jesli nie uzywasz xvm, i chcesz wyswietlac zarowke przez 10 sek, musisz wybrac jedna z zarowek (statyczne) dostepnych w modpacku. Quote
Recommended Posts