Jump to content

Ikony Klanowe

Recommended Posts

Posted

Witam Wszystkich :)

Mam maly problem, wlasciwie to duzy skoro nie potrafie sobie z nim poradzic -_-

tak jak w temacie chodzi o ikony klanowe mianowicie mam wybrane ikony klanowe w folderze:

res_mods > mods > shared_resources > xvm > res > clanicons

niestety od wersji 9.6 jakies ustawienie w xvm zapewne automatycznie dodaje ikony klanow

i nawet jak skasuje folder to on sie na nowo pojawia  fot

jak macie pomysl jak to wylaczyc bez wyłączania wyswietlania tych ikon klanowych co sam mam wybrane to prosze o pomoc

z gory dziekuje

Pozdrawiam

• Administrator
Posted

Wydaje mi sie ze automatycznie powinno dodawac tylko do katalogu cache, a normalnie mozesz wrzucic tez do res_mods > mods > shared_resources > xvm > res > clanicons > eu > clan i tam juz nic nie bedzie dodawane. Jednak na 100% pewny nie jestem, bo to z tym pobieraniem ikonek to od niedawna jest.

Posted

Tz tak jak napisalem ze mam swoje wybrane ikonki i mam je wlasnie pod ta ścieżką co napisales lecz wchodze do bitwy i dodaje mi niestety samemu ikonki klanów które obstawiam sa na mapie globalnej czynne albo cos w tym rodzaju i troszke przyznam irytujące bo ja mam dodane tylko te ikony klanowe co mam znajomych w tamtych klanach :) i pewnie jest tak ze wlasnie jakas opcja xvm automatycznie tworzy te ikony w folderze tak jak podalem na screenie i tak jak podales czyli folder "cache" ikony tych klanow co sie spotkalo w bitwie (tych klanów czynnych na mapie globalnej)
gdybyś jednak znalazl ta opcje w xvm albo ktos inny by ja znalazł to prosze o odpowiedz w tym temacie ja jak znajde a szukał bede to tez napisze :)

Posted

ajj to szkoda :) no nic jak sie nie da to sie nie da nie wyczarujemy, bedzie trzeba po prostu co jakis czas kasowac folder cache :) Temat Do Zamkniecia Dzieki bardzo za pomoc i powodzenia w tworzeniu dalszych modyfikacji za ktore dziekuje  :) Pozdrawiam