_G0RAL_ Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 (edited) Aslains_WoT_Logs.zip cześć :) Od mniej więcej tygodnia - dwóch co jakiś czas wot crashuje mi przy wejściu w randoma. Wyświetla się ekran startowy ( nazwa mapy, składy drużyn itp) , i tak wisi, nie przechodzi w tryb 3d i nie odlicza. Muszę wyść do pulpitu , skilowac WOT z eksploratora procesów i odpalić ponownie. Myślałem że ostatnia wersja z usuniętym bugiem crashujacym coś zmieni , ale nie. Sytuacja występuje mniej więcej raz na 20-30 bitew. Próbowałem i ze stabilnymi XVM i nightly, to samo. (EDIT) jestem PL i kurcze nawet flagę w XVM ustawiłem na PL (niech widzą w bitwie że PL moe nie być noobem i kto ich killuje) - a na Twoim forum , Aslainku, mam flage niemiec ?? Może geny po babci urodzonej pod Berlinem się odezwały, czy co ? ;) pozdrawiam ! Góral Edited April 14, 2020 by _G0RAL_ Quote
Administrator Aslain Posted April 15, 2020 Administrator Posted April 15, 2020 Flage mozesz zmienic sobie w profilu na forum tu, byc moze skrypt forum blednie wykryl kraj pochodzenia. W logach nie znalazlem nic co by swiadczylo o crashach. :/ Quote
_G0RAL_ Posted April 15, 2020 Author Posted April 15, 2020 Gra się zawiesza 'na twardo' wtedy, może dlatego nie ma śladu :( Quote
Administrator Aslain Posted April 15, 2020 Administrator Posted April 15, 2020 Nie mam pojecia, nie instalujesz nic takiego co by moglo swiadczyc o tak mocnych zawieszkach. Quote
InRise Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 Witam mam ten sam problem od kiedy został dodany Aslain po pierwszej łatce. Gdy uruchamiam bez modów gra działa normalnie Quote
_G0RAL_ Posted June 2, 2020 Author Posted June 2, 2020 No, chyba wyczaiłem co jest grane. Podejrzewam, że to NIE wina modów, lecz WOT. No ale jak wiemy, pisanie do WG z problemem jest bez sensu 'zrób czysta instalację, wszystko przez mody' ;) Jak czegoś nie wymysli Aslain, to bedziemy nadal w czarnej D. Do rzeczy - mi gra działa stabilnie nawet po kilka godzin, żadnych crashy. Dopóki nie wyjdę do pulpitu i nie wrócę, albo co gorsza - nie włączy mi się screen saver czy coś w przerwie w grze. Po takim przejsciu - czasem uda się zagrac nawet 2-3 bitwy, ale crash MUROWANY. Dokładnie w momencie gdy silnik ma zacząć renderować 3d po screenie startowym bitwy . Co najlepsze, gra nie wali się na twardo do końca - ten zegar z czasem na ekranie startowym nadal pokazuje rosnący czas. pozdrawiam, Góral Quote
_G0RAL_ Posted July 9, 2020 Author Posted July 9, 2020 Odświeżam - myślałem że po jednym z ostatnich update (była mowa że zegar w garażu zwiesza grę w podobny sposób jak to jest u mnie, po zminimalizowaniu gry) - będzie OK. Ale jest gorzej. Sytuacja sprzed chwili - grałem sobie, potem miałem z 20 minut przerwy. Odpalił się screen saver windows. Wrociłem do gry, garaż. Odpalam bitwę . Znów się wiesza na ekranie drużyn, zegar działa, ale widok 3d się nie ładuje. No dobra, myślę sobie. ctrl-alt-del, skilować proces, odpalić wot jeszcze raz, wejdę w bitwę z opóźnieniem ale może jeszcze coś zdziałam. D%pa. Weszło w bitwę , ale widzę tylko swój czołg - zero interface, nie widzę przeciwników, kółko 'ładowanie interfejsu' się kręci i nic. Reszta teamu musiała mnie wziąść za debila :( Skilowałem wot znów, sytuacja się powtórzyła :( Quote
Administrator Aslain Posted July 9, 2020 Administrator Posted July 9, 2020 Nie polecam pisac w antycznych tematach, najlepiej zakladac nowe, byla akt. paczki polecam, moze cos zmieni. Quote
Recommended Posts