KeyBall Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 Przy instalacji modów mam ostrzeżenie, że wybrałem dodatek zmieniający język klienta. Używam klienta polskiego. Zignorowałem ostrzeżenie, zainstalowałem wszystko i język nie uległ zmianie. Myślałem, że zaznaczenie o dodatku "Change client language" "to Polish" to zmieni, ale ciągle to mam. W oknie dialogowym jest pytanie, czy chcę przejść do moda, który sprawia problem. Po kliknięciu tak, przenosi mnie do tej zaznaczonej opcji. Problem w tym, że bez względu, czy zaznaczę "to Polish" czy nie, to ten komunikat ciągle mi się pojawia. Mam to od jakiegoś miesiąca, dopiero dziś napisałem, bo to męczy z czasem. Co to może być? Co można z tym zrobić? Z góry dzięki za pomoc. Quote
Administrator Aslain Posted May 29, 2020 Administrator Posted May 29, 2020 Zalacz logi, ale pewnie chodzi o rozszerzenie tekstowe YK, kazdy mod zmieniajacy jezyk jest opisany w modpacku. Jesli taki mod wybierzesz to ostrzezenie bedzie wyswietlane za kazdym razem, jak nie chcesz ostrzezenia to nie wybieraj moda ktory zmieni jezyk. Quote
Recommended Posts