KeyBall Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 Często mam problem z kilkoma dodatkami, o Battle Assistant już pisałem. Dziś po instalacji z Battle Assistantem nie było żadnego problemu. Natomiast problem miałem z Usuwaniem Mgły oraz z Modem zmieniającym listę graczy w rozgrywce - nie pamiętam nazwy, ale zamienia mi standardowe ikonki na nazwy czołgów, z oznaczeniem typu oraz z jego skróconą nazwą. Po reinstalacji ModPacka, mimo, że nic nie zmieniam w ustawieniach, potem w rozgrywce te dwa dodatki są jakby nieobecne. Często potem ponawiam instalacje i w końcu zadziała. Ale czytając loga mam wrażenie, że wszystko zainstalowało się poprawnie. W razie czego załączam mojego loga instalacji. Z góry dzięki za pomoc. _Aslains_Installer.log Quote
Administrator Aslain Posted June 2, 2020 Administrator Posted June 2, 2020 Zalacz wszystkie logi (czyli zip tworzony przez logs archivera). Pokaz przyklad czegos co nie dziala poprawnie na screenshocie, najlepiej dwoch (jak ma byc, a jak masz). Quote
KeyBall Posted June 3, 2020 Author Posted June 3, 2020 OK, tak zrobię następnym razem. Bo tym razem było tak jak z reguły. Po pierwszej instalacji te dodatki się nie włączyły. Wyłączyłem grę, zainstalowałem ModPacka ponownie, wtedy WOT zapytał mnie o dane do logowania - a mam ustawione autologowanie. I wtedy dodatki zaczęły działać. Ale zwrócę uwagę w przyszłości, żeby zrobić screenshoty i wygenerować pełnego loga. Quote
KeyBall Posted June 8, 2020 Author Posted June 8, 2020 Sytuacja się powtórzyła. Jestem po instalacji ModPacka Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.1.9.0.3_08. Załączam paczkę log archivera oraz dwa zrzuty. Na jednym nie ma mgły i ikonki czołgów są zamienione na nazwę oraz typ czołgu - shot_013.jpg, ten ten poprawny. Drugi zrzut - shot_013.jpg, niepoprawny - prezentuje to, co mam po instalacji ModPacka i niestety mgła jest i mam same ikonki zamiast nazw czołgów. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Recommended Posts